Mercury Systems, en yeni TRRUST-Stor güvenli katı hal sürücüsünü (SSD) piyasaya sürdü; bu sistem, öne yerleştirilmiş savunma ortamlarında gömülü bilgi işlem uygulamalarında kullanılmak üzere 256 GB'a kadar ana bilgisayarın erişebileceği kapasitelerde mevcut.

TRRUST-Stor cihazı, dayanıklı, ultra kompakt bilyeli dizi (BGA) paketindeki gelişmiş BuiltSECURE algoritmalarıyla birlikte tek seviyeli hücre (SLC) modunda çalışan üç seviyeli hücre (TLC) NAND flash belleğe sahiptir.

SSD'nin Armor 6 işlemcisi, sertifikalı şifreleme algoritmaları, şifreleme anahtarı temizleme, cihaz sterilizasyonu ve termal olmayan kendi kendini imha etme yeteneklerinin tek bir cihaza kolayca entegre edilmesini sağlar.

Cihaz, uçak, insansız sistemler ve mobil zemin uygulamaları, güvenli dizüstü bilgisayarlar ve tabletler gibi boyut, ağırlık ve güç (SWaP) gibi kısıtlı ortamlarda yerleşik yüksek hızlı, güvenli depolama için tasarlanmıştır.



Merkür Sistemleri Mikroelektronik Güvenli Çözümler Grubu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Iain Mackie şunları söyledi: “Yeni ultra kompakt SSD cihazımız, en gelişmiş ticari flash bellek teknolojisini, gelişmiş ambalajdaki temel uzmanlığımızı ve güvenilen veri bütünlüğünü sağlamak için yeni BuiltSECURE algoritmalarımızı birleştiriyor. 

“Güvenlik, performans veya veri bütünlüğünden ödün vermeden en iyi ticari teknolojileri askeri taktik savunma topluluğuna sunmak bizim görevimizdir. Dünyadaki askeri güçlerimiz için bu yeniliği ticarileştirmek için Mercury'nin yeni nesil iş modelini kullanmaktan gurur duyuyoruz. ”

Şirket ayrıca, yeni bellek teknolojisi için özel olarak tasarlanan Armor işlemcisinin yeni bir versiyonunu da üreterek yüksek hızlı okuma / yazma işlemlerini sürdürürken yüksek güvenilirlik ve uzun süreli dayanıklılık için SLC modunda çalışmasını sağlamıştır.

Buna ek olarak, şirket, başlatılması ve uygulanması için kimyasal reaksiyonlar veya ısı gerektirmeyen bir özelleştirilebilir kendi kendini imha protokolleri paketi yerleştirdi.

Cihazın düşmanları tarafından yakalanması ve tersine mühendislik denemesi durumunda, protokoller güvenli bir şekilde işlevsiz hale gelmesine neden olur.

Mercury'nin uygulama mühendisliği ekibi, müşterilerin yeni TRRUST-Stor SSD cihazını karmaşık gömülü bilgi işlem ortamlarına entegre etmelerine yardımcı olmaya hazır.

askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: