Genellikle kararlar ve hedefler oluştururuz. 2018'de nişancılığınızı geliştirmek istiyorsanız, size birkaç ipucu vereceğiz.

Başlangıç ​​olarak, atış uygulamasının amacı ateşli silahın işlevi ve manipülasyonu üzerinedir. Bir silahın güvenli kullanımını, nasıl yeniden yükleneceğini ve hatta bir arızanın nasıl düzeltileceğini öğrenme. Bir kez güvenli atış temelleri öğrendikden sonra,  geliştirmeye yönelik adımların atmanın zamanı gelmiştir. 

Duruş

Hedefin ortasından vurmak için atılan ilk adımlardan biri de atış tutumunuzu geliştirmektir. atış yaparken nasıl durursanız atış yaparken kendinizi ne kadar rahat hissedersiniz daha iyi sonuçlar alırsınız. Konfor da doğruluğun büyük bir parçasıdır. Atış hattında dururken, şunları yapmalısınız:

Mümkünse kollarınızı tamamen uzatın 
Omuzlarını rahatlat.
Gövdeni hafifçe öne sür. Atış yaparken asla geriye yaslanmayın.
Ayaklarınızı omuz genişliğinde ayırın. Bazı insanlar diğerinin önünde bir ayağıyla daha rahattır.

Yerler ve hedef

Hedeflemekdeki amaç, hiza noktasını eşit noktaya getirmektir. Hedeflerinizi hedefle hizalarken, ön görünümün üst kısmı arka görüşün çentiğine ortalanmalıdır. Ön görüşün tepesi de arka görüşün üst kısmı ile yatay olarak olmalıdır.

Bu tabanca teşhis hedefi gibi, atıcıların atış alanlarına göre atış yaparken hatalarını belirlemelerini sağlayan kaynaklar vardır.


Egemen "Hakim" Göz

Her iki gözünüzle açık ateş etmek en iyisidir. Ancak, bu herkes için mümkün değildir. Bunun yerine, atıcılar egemen gözleriyle açık ve egemen olmayan gözleriyle kapalı atış yaparlar.

Göz hizasını belirlemek için aşağıdaki adımları izleyin .

Tetik Çekme

Ateşli silahı boşaltmak için tetiği çekmelisin. Ancak, tetiğin çekilmesi, bir yanlışlığa sebeb olabilir. Yanlışın nedeni çoğu zaman insanlar tetikleyiciyi çekerken atışı tahmin etmeleridir. Doğruluğu arttırmak için, ateşli silahın üzerinde düzgün bir tutuş yapın ve sıkıca tutun. Atış yaparken, hedefleri hedefle hizalamak için zaman ayırın.

Hedef gözünüzdeyken, işaret parmağınızla tetiğe basmaya başlayın. Başka bir şey hareket etmeden tetiği yavaşça çekmeye devam edin. Atışı tahmin etmeyin. Bunun yerine, atışın sizi şaşırtmasına izin verin.

Hepsini bir araya getirmek

Hedefinizi geliştirmek için, tüm bu öğeleri atışlarınıza dahil etmelisiniz. Duruşunuz, nişan almanız, ve tetiği çekmeniz, atışınızın doğruluğunu etkileyecektir.

Eğitim

Bazı uygulamalı öğretim ile daha iyi öğrenir.Yeni başlayanlara ve deneyimli atıcıların becerilerini ve tekniklerini geliştirmelerine yardımcı olan ateşli silah eğitim kursları sunulmaktadır. Bu kurslar sayesinde daha rahat ayakta durma, kavrama ve ateş etme konusunda size yardımcı olacaklardır.

http://blog.blacksidetactical.com/tips-better-marksmanship?success=true

askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: