Her ne kadar öğeler erkekler ve kadınlar için her zaman farklılaştırılsa da, bazen kadınların yüksek stresli durumlarda gizlenmeyi ve ateş etmeyi kolaylaştıran ateşli silahların bir listesini yapmak daha uygundur . Bu liste, kendini savunmak için bir tabanca arayan kadınlara dayanıyor.

Kadınların genellikle erkeklerden daha güçsüz olduğu ve kadınların erkeklere göre elleri daha küçük olduğu bilinmektedir. Bu nedenle, kadınların taşınan ve ateş eden tabanca türlerinin tercihine sahip olmak normaldir .

Kadınlar için en iyi tabancaları seçme

Kadınlar için en iyi tabancaları seçerken, dikkate alınması gereken çeşitli faktörler vardır:

Kalibre - kendi kendini savunma için bir tabanca seçerken, gerektiğinde bir saldırganı durdurabilen bir tabanca kalibresi seçmek çok önemlidir. Tipik olarak, bu seçenekler .380 ila .45 kalibre arasındadır. 
Boyut - gizli silahlarını kendi çantasına taşımaya tercih eden kadınlar için, kompakt veya hatta standart bir tabanca taşıma seçeneği mümkün olabilir. Bununla birlikte, en azından alt boyutta bir tabanca seçmeleri  çok yaygındır.
Güvenilirlik - kullanımı kolay ve arızalanma olasılığı olmayan bir ateşli silah yaşamı tehdit eden bir durumda çok önemlidir. Kullanımı kolay bir tabanca şarttır çünkü yüksek stresli durumlarda silahınıza her zaman güvenmelisin.

Kadınlar için en iyi kendini savunma tabancaları

Ruger LC9s

Bir Ruger LC9s, esas olarak gizli taşıma için tasarlanmış olan 9mm'lik bir tabancadır. Bu tabanca, silah ışığını koruyan ama kendini savunma amaçlı acil durum için yeterli mühimmat sağlayan 7 mermi mühimmat kapasitesine sahiptir. Pürüzsüz tetik çekme ve neredeyse fark edilmez bir geri tepmeye sahiptir.


İyi Silahlı Kadın hakkındaki yorumlara göre , hiç bir kadın atıcı herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamadı - hatta 1.000 atış yapıldıktan sonra bile bu ateşli silahı sökmenin ve temizlemenin kolay olduğu anlaşıldı.






Glock 43



Bu kompakt tabanca da 7 mermi mühimmat kapasitesi ile 9mm'dir. Daha fazla kavramaya izin veren bir uzantıya sahiptir ve bunu tercih edenler için daha sağlam bir kavrama yaratır. Kadın atış meraklıları tarafından incelendiğinde, Glock 43 ile atış yapmaktan hoşlanıldığı açıklandı. Geri tepme hareketi yönetilebilir ve şarjör serbest bırakma düğmesi sayesinde yeniden doldurmalar sorunsuz ve hızlı. Glock tabancaları güvenilir ve dayanıklı olduğu için biliniyor, bu yüzden çoğu kolluk görevlisi onları taşıyor. 




Glock 19




9mm olan bu tabanca, kendini savunma ateşli silahları arayan kadınlar ve erkekler için çok popüler bir seçimdir.


Glock 19 Gen 4, ayarlanabilir sırt bantları da dahil olmak üzere daha rahat bir uyum sağlamak için birçok seçeneğe sahiptir. Bu ekleme, daha küçük ellerle sıkı bir kavrama yapmayı kolaylaştırır. Glock 19'un standart şarjör kapasitesi 15 mermidir.






Springfield XD-S




"Şok edici derecede ince" olarak tanımlanan Springfield XD-S, gizli bir taşıma tabancası için idealdir. Bu tek istifli tabanca, 4 inçlik bir namluya ve hafif, düzgün bir tetik çekmeye sahiptir. Ayrıca, doğru atış için bir fiber optik ön görüş ve beyaz nokta arka görüşe sahiptir.





Smith & Wesson Bodyguard




Glocks gizli taşıma için harika, ancak bir çok kadın da küçük çerçeveli tabancaları tercih ediyor. Smith & Wesson Bodyguard .380 yarı otomatik tabancadır. Kompakt, 7 mermi taşır ve Crimson Trace entegre lazerli bir modele sahiptir.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: