askeri kamuflaj


askeri elbise, askeri malzeme



Orijinal A-TACS AU Camo [Kurak Kentsel] - 2009



​Orijinal A-TACS AU Camo (Kurak Kentsel), askeri uygulamadan kolluk kuvvetlerine kadar herhangi bir servis dalında Özel İşlemler personeline daha iyi ve etkili kamuflaj sistemi entegrasyonu çağrısına cevap vermek üzere Digital Concealment Systems (DCS) tarafından geliştirilmiştir. A-TACS AU, başlangıç ​​tanıtımını takiben ek destek renk ve tasarım varyasyonları ile geniş bir operasyon ortamı yelpazesi için evrensel bir model olarak tasarlanmıştır.

Taktik topluluğun halihazırda kullandığı modern dijital kamuflaj modellerinin birçoğu kusurlara sahiptir. Geçtiğimiz yarım yüzyılın temelini oluşturan İki önemli  Taktik Gizleme kamuflaj sistemi kategorisi vardır.

Dijital Geometrik Tabanlı Desenler - Ortamın "arka plan gürültüsünü" karıştırmak üzere tasarlanmış olan bozulma efekti oluşturmak için kullanılan sert kenarlar ve pikselli şekiller, konuşlandırıldıkları ortamın şekillerini, formlarını ve gölgelerini çoğaltmazlar; özellikle de optik aracılığıyla görünülenler.

Organik "Blob" Kamuflaj sistemleri - İki desen sınıfının en eskisi ve en yaygın olanı, bu desenler, çevresel araziyi taklit etmek için değişken renklerde ve tonlarda iç içe geçen düzensiz lekeleri kullanıyor. Renk paletleri çoğu zaman sınırlıdır ve o sırada sınırlı baskı ve gravür teknolojisi nedeniyle tasarımlar çok basit olabilir.

 A-TACS Camo, her iki kategoriye de sığmayan yeni bir sınıf hibrit deseninin ilk örneğidir ve eski stil tasarımlarını üç şekilde geliştirmiştir.

 1. - Doğal olmayan kare pikselleri organik piksellerle değiştirildi. Eşsiz bir süreç kullanarak, dikkatle kontrol edilen aydınlatmada gerçek dünya unsurlarından dijital olarak örneklenmiş doğal renk paleti oluşturuldu. Desen daha sonra verilen belirli renk bilgilerini kullanarak "organik şekilli" pikseller bir matematiksel algoritma kullanılarak oluşturuldu. Elde edilen desen dijital haldeyken görünüş açısından çok daha organiktir.

2. - Uzaktan çalışmak üzere tasarlanmış daha büyük şekilleri oluşturmak için küçük desenler kullanıldı. Küçük şekiller daha büyük şekilleri oluşturur ve daha büyük şekiller yatay veya dikey yönü olmayan ayrı bir desen halinde düzenlenir. Bu benzersiz "bir model içindeki desen" konsepti, A-TACS®'nın uzak mesafeden insanın dış çizgisini etkili bir şekilde kırmasına olanak tanır, böylece uzaktan bakıldığında diğer desenlerin "tıkanma" etkisini asgariye indirir.

 3. - Renk aralığının daha etkin kullanılması daha iyi bir gizleme sistemi üretir. A-TACS®, mümkün olduğunca çok karışık doğal renkler kullanılarak oluşturulmuştur. Dökme için genel taban rengi, açık, kayalık veya kurak ortamlarda kullanılmak üzere tasarlanmış nötr bir bronzdur.

A-TACS AU KAMUFLAJ RESİMLERİ


taktik malzeme

askeri üniforma



askeri


Orijinal A-TACS FG Camo [Yeşillik Yeşili] - 2011

​Orijinal A-TACS AU Camo deseninde yeşil bir varyant oluştururken, varolan desenden basit bir yeniden renk oluşturmak ve onu yeşil bir varyant olarak bırakmak olurdu. Ancak bu yaklaşımı kullanmak daha kolay ve hızlı olabilir, ancak etkin bir ılıman iklim kalıbı oluşturmak doğru bir yol olamazdı. Daha yeşil, daha ılıman ortamlarda bulunan karakteristik çevre unsurları ve şekilleri ele alınmalıdır. Cevap, en baştan yeni bir desen yaratmaktı.

A-TACS FG Camo, çeşitli tonlarca gölgelerle kombine edilmiş çeşitli ormanlık ve geçiş arazileri unsurlarından doğrudan örneklenmiş sayısız tonları kullanarak geniş bir ılıman ortam koşullarında etkili olması için geliştirildi. Orijinal A-TACS AU (Kurak / Kentsel) Camo modelinde olduğu gibi, mikro modellerdeki organik pikseller daha büyük, daha tanımlanmış "makro" şekiller halinde gruplanır ve daha büyük tanımlanmış desenler yaratır. Daha büyük organik şekiller ve stratejik olarak yerleştirilen gölge unsurları, makro desende, daha önce hiç taktiksel bir gizleme sisteminde görülmemiş eşsiz bir üç boyutlu efekt yaratmaya yardımcı olur.


A-TACS FG KAMUFLAJ RESİMLERİ

taktik malzeme


askeri parka




Orijinal A-TACS LE Camo [Yasama Uygulamaları] - 2013


​A-TACS LE Camo, yasa uygulayıcı profesyoneller için ve bunun yardımı için geliştirildi. A-TACS AU ve FG camo modellerinin aksine, Bu kamuflaj deseni sizi öne çıkarmak için olduğu kadar saklamanız için tasarlanmamıştır. A-TACS LE Camo, Özel İşlemler veya Taktiksel çözüm Ekiplerinin kullanılmasını gerektiren özel durumlar için "kuvvet gösterme" kalıbından daha fazlasını sunmak için tasarlandı.

A-TACS LE KAMUFLAJ RESİMLERİ





A-TACS iX [Ara Xtreme] Camo - 2016

2016 yılında A-TACS Camo, tamamen yeni bir konseptin çok aşamalı bir sunumunun ilk bölümüyle yeni bir model geliştirdi. Gizleme çözümlerinin "X" Hattı, operatöre geniş bir yelpazede arazide işlev yapmak üzere tasarlanmış kapsamlı bir çoklu çevre gizleme çözümü sunmak üzere tasarlandı. Konsept, çok çeşitli araziyle harmanlanacak şekilde tasarlanmış yeşil ve toprak tonlarının bile bir karışımını içeren yeni bir geçiş deseninin etrafında toplanmaktadır. Yeni hattaki destekleyici kalıplar, A-TACS AU ve A-TACS FG'nin yeni ve gelişmiş sürümlerinden oluşur; her model ortak bir renkte diğerini ve ara desene benzer bir tasarım sunar, böylece birlikte eşleştirildiğinde sistem dünya çapında neredeyse her ortamda. Kısacası "X" Serisi, sonsuz uyarlanabilirliğe sahip bir desen.

Yeni A-TACS iX (Intermediate Xtreme) Camo, A-TACS Camo'dan yeni nesil gizleme alanındaki ilk modeldir. Yeni A-TACS iX, amiral gemisi deseni yeni bir "X serisi" kamuflaj desen hattı - komple çok çevresel bir gizleme çözümünün merkezi bileşeni. A-TACS iX, en popüler baskı ve kamuflaj tasarım teknolojisini, popüler A-TACS AU ve FG kamuflaj desenlerinin mükemmel karışımı ile birleştirerek büyük ölçüde gelişmiş derinlik ve tanıma sahip bir model oluşturuyor.

 A-TACS iX Camo ayrıca, desende eşsiz A-TACS Camo "desen içinde desen" i korurken eklenen katmanın illüzyonunu oluşturmak için model içindeki ışık ve gölge arasındaki geçiş alanlarında gelişmiş kenar ayrıntısını da içerir. Yeni A-TACS iX Camo, ara yeşil ve çöl tansı karışımıyla karma ortamlar için en uygun seçenektir.

A-TACS iX KAMUFLAJ RESİMLERİ

taktik elbise






A-TACS AU-X Camo [Arid Urban Xtreme]

Orijinal A-TACS AU Camo modelinin yeni bir versiyonu olan A-TACS AU-X (Kurak Kentsel Xtreme), A-TACS AU'nun kanıtlanmış renk paletinin yeni bir versiyonu olarak kullanmaktadır; böylece yeni AU-X, kombine edildiğinde orijinal A-TACS AU  taktik malzemeler ile aynı zamanda A-TACS iX taktik malzeme ile iyi uyumlu, çok yönlü bir gizleme çözümü sağlamıştır ve çok çeşitli seçenekler sunmaktadır. 


A-TACS AU-X KAMUFLAJ RESİMLERİ







A-TACS FG-X [Yeşillik Yeşil Xtreme]- 2017


Orijinal A-TACS FG Camo modelinin yeni bir versiyonu olan A-TACS FG-X (Yeşil Yaprak Yeşil Xtreme), A-TACS FG'nin kanıtlanmış renk paletinin yeni ve gelistirilmiş bir versiyonunu kullanıyor; böylece yalnızca yeni FG-X, kombine edildiğinde orijinal A-TACS FG camo ile karıştırılması ve eşleştirilmesi için geniş bir seçenek yelpazesi ile eksiksiz bir çok çevresel gizleme çözümü sunuyor

A-TACS FG-X KAMUFLAJ RESİMİ




A-TACS LE-X Camo [Yasa Uygulama Xtreme] - 2017

A-TACS LE-X (Yasa Uygulama Xtreme). orijinal Yürürlükteki A-TACS LE Camo'nun yeni ve geliştirilmiş bir versiyonudur.
Orijinal A-TACS LE deseninde olduğu gibi, yeni LE-X varyantı öncelikle düşük ışıklı işlemleri yürüten Urban ve Metropolitan SRT ekipleri tarafından geliştirilmek üzere geliştirildi. Desen, diğer taktik askeri ve kolluk kuvvetleri uygulamalarına da uygundur.
A-TACS LE-X'in siyah, mavi ve gri renkleri, birçok SRT personelinin kullandığı siyah cordura malzemeler ile de iyi uyum sağlar; 

A-TACS LE-X KAMUFLAJ RESİMLERİ







A-TACS AT-X Camo [Arctic Tundra Xtreme] - 2017

A-TACS AT-X, kutuplu ve karla kaplı ortamlarla harmanlanacak şekilde tasarlanmış olup, aşırı beyaz ve yalıtılmış malzemeler için mükemmel bir gizleme çözümü oluşturur. Buz gibi beyaz ve gri tonlamaları birleştirmiştir. 

A-TACS AT-X KAMUFLAJ RESİMLERİ







A-TACS GHOST  (Hayalet - 2018)

​​Hayalet hem A-TACS iX hem de LE-X'den türetilen yeni bir modeldir. Ghoste, Askeri, Hükümet ve Yasa Uygulama Kentsel İşlemler için tasarlanmış ve taktik bir seçenektir.

​A-TACS GHOST, nötr gri değişken tonları ile birleştirdi, sadece nötr griye sahip ve agresif bir görünüm sergilemekte, aynı zamanda kentsel ortamlarda çok etkili.

A-TACS GHOST KAMUFLAJ RESİMLERİ



askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: