tüfek dürbünü, ak 47 dürbün


On yıldır tüfek dürbünü üzerinde çalışan ve askeri keskin nişancılara dürbün tedarik eden Leupold optik şirketi, daha hafif olan ve hassas atıcılar için daha yüksek tanım ve daha iyi ışık kullanımı sağlayan dürbünün yeni bir sürümünü açıkladı. Mark V HD Uzun Menzilli Tüfek, bu yıl tanıtıldı.


Ordu'nun Hassas Keskin Nişancı Tüfeği sistemi için özel olarak tasarlanmış olan Mark V dürbünü, standart Mark IV dürbününün 4 güç yakınlaştırma oranını artırmak için normalden daha gerekli olan daha hafif bir ağırlık ve daha iyi ışık kullanımı ile 5-güç ile modernize etmiştir..

Leupold Mark V tüfek dürbünü, şirketin onlarca yıldır askeri keskin nişancıların ihtiyaçlarını karşılamak için hazırladığı Mark IV  ailesi üzerinde yeni ve geliştirilmiş bir versiyonudur.


Ordu ve Deniz Kuvvetleri'ndeki bazı optik programları, küçük silahlarda optik ve hedefleme sistemlerinin dijital teknolojisini ve bilgisayarlaştırılmasını zorlarken, Leupold askeri silah dürbünleri, gerçek dünya keskin nişancı gereksinimlerini karşılayan yüksek kaliteli cam ve konfigürasyonlara güvenmeyi sürdürüyor.

Mark V, nihayetinde en az 1990'lı yıllardan beri askeri ve vatandaşlar tarafından kullanılan bazı sistemlerin yerini Mark IV sisteminin yerini alacak. Ancak şirket, eski sözleşmelerini ve savunma departmanı ihtiyaçlarını yerine getirmek için Mark IV ü üretmeye devam edecek, 


askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: