silah parçası


Ordu'nun yeni silahının yapımcıları Sig Sauer silahları, henüz askere verilmemiş şekilde özelliklerini sergiledi.

Sig Sauer , yıllık atış, avcılık ve açık hava ticaret fuarı olan bu yılki SHOT 2018 Show' da bir medya etkinliği sırasında bir susturucu ve bir üst monte, açık refleks görüş silahının tanıtımını yaptı.

İki özelliğin, özel operasyon güçleri tarafından veya özel görevler için kullanılması bekleniyor; ancak, bu planlama, Virginia'daki Fort Belvoir'deki Ordu Program Yöneticisi, Kasım ayında yapılan bilgilendirme toplantısına dayanarak bu silahı benimsenmek daha uzun sürebilir açıklamasını yaptı.

M17 veya Sig Sauer'ın P320 tabancasının 9 mm'de askıya alınmış askeri versiyonu, bir yıl önce Ormancılık ve diğer hizmetler tarafından kullanılan ve bir yıl önce Beretta yapımı M9'u değiştirmek üzere seçildi.

Silah üreticisi Sig Sauer, ordunun yeni M17 tabancasına monte edilen refleks görüşüne daha yakından bir göz atın.

Tabancanın sözleşmeyi kazanmasına yardımcı olan bazı ayrılmaz özellikleri, refleks görüş ünitesini monte etmeye ve susturucuyu ekleme yeteneğine sahip olan üst alıcı taban plakasıdır.

Sig, Ordu için 200.000'den fazla tabanca üretmek için 10 yıllık, 580 milyon dolarlık sözleşme imzaladı ve Glock da dahil olmak üzere rakiplerinin birkaçını yendi.

Ordunun M17 tabancası, yükseltilmiş tasarım ve noktalı görüş, düzenli ordu için bir ilk olan ve sert plastik silah kılıfı içeren daha geniş bir "Modüler Silah Sistemi" nin parçası olarak üretilmiştir.

Sert plastik kılıf içeren daha geniş bir "Modüler Silah Sistemi"sahiptir.



M17 ilk kez geçtiğimiz yıl 101. Hava Taşımacılığı Bölümü'ne getirildi.

Sig, bu yılın ilerleyen saatlerinde, Ordu'nun daha iyi bir tetiğe ve diğer özelliklere sahip olan tabancanın versiyonunu halka satmayı planlıyor.

Ordu'nun yeni M17 9mm tabancasının sivil versiyonu olan Sig Sauer P320, askerin yan koluna yetenek katacak yeni özelliklerden biri olan bir susturucu ile gösteriliyor.




Ordu'nun yeni M17 9mm tabancasının atış testi


askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: