5.11 tactical


5.11 taktik giysileri son derece dayanıklı olacak şekilde yapılmıştır, bu yüzden bakımı oldukça basittir. Kendinize, giysilerin bakımının mümkün olduğunca uzun süre devam etmesini sağlamak için önem taşıdığını hatırlatın. Uygun şekilde dikkatli bakımı yapılan giysilerin ömrü yıllarca sürecektir

Verilen Talimatları Daima Takip Edin

Baş kuralınız, 5.11 taktik elbiselerinizle aldığınız bakım talimatlarına her zaman uymak olmalıdır. Bazı etiketler ilgili bakım talimatlarına sahip olacak, ancak bazıları bakım bilgileriyle gelecektir. Bir şeyin nasıl temizleneceğinden şüphelenirseniz, satın aldığınız firmaya veya üreticiye başvurun. Aşağıdaki bakım talimatları çoğu öğe için geçerli olan genel yönergelerdir, ancak bazıları özel bakım gerektirir.

Taktik Giyim İçin Yıkama

5.11 taktik pantolon ve diğer giyim eşyalarının bakımı durumunda, temizleme işlemi normal çamaşır makinenizi kullanmak kadar basittir. Çoğu 5,11 taktiksel kıyafet, makina içinde yıkarken ve hafif deterjan modelini seçtikleri sürece iyi olacaktır. taktik malzemelerinizi altdan kurutun. Bu tavsiye, 5.11 taktik yelek gibi bazı dış giyim için de iyi bir sonuç verebilir. Bazı giyecekler, ilk yıkamayı deterjanlı olarak soğuk suyla ve sürekli sıkıp baskı yapmanızı öneririz. Bunu, düşük ısıda kurutucuda sadece 10-15 dakika bekletip, daha sonra havayla kurutacaksınız.

Taktik Botlar İçin Bakım

Taktik Botların bakımı sadece biraz daha karmaşıktır çünkü bunları çamaşır makinesine atamazsınız. Süet taktik botlarda kauçuk silgi, lekelerden ve kirden sizi kurtarabilir. Bundan sonra, süet ürünler için tasarlanmış yumuşak bir fırça kullanın. Çamurlu botun çamurunu kuru olmasına bekleyin, çünkü temizlemeyi kolaylaştıracaktır. Süet botlarınızı temizlediğiniz kirden ne olursa olsun, daima tek yönde fırçalayın. Birden fazla yönde fırçalarsanız, bazı süetlerde can sıkıcı iki renk görünecektir. Süet botlarla tel fırçalar kullanmamalısınız. Çoğu bot, leke ve suya karşı koymak için bir silikon sprey ile iyi sonuç verir; bu da ileride onlara daha kolay bakmayı sağlar.

Deri giysiler gibi taktik botların taban ve yan kısımlarındaki yumaşak kirleri silmek için nemli bir sünger kullanın. Ayakkabı tabancalarınızı çıkarın ve küçük bir fırça yardımıyla temizleyin. Taktik botun geri kalanı, dairesel darbeler uygulanan çok amaçlı bir deri temizleyiciyi kullanarak temizleyebilirsiniz. Deri bölgelerini parlatmadan önce botların kurumasını bekleyin. botun malzemesini bakılmaksızın, ayakkabı tabanı ıslandıklarında hemen dışarı çıkarmayı düşünün; böylece botunuza zarar vermeden doğal olarak kururlar.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: