tabanca kılıfı



SİLAH KILIFI SEÇIMI

Silahınızı almadan önce hangisinin sizin için doğru olduğuna dair uzun saatler araştırma yapmanızdır. Kılıfınıza bu aynı seviyede bir göz atmanız gerektiği görünmese de, silahınızı taşıma şeklinizin, hangi silahı taşımaya karar verdiğiniz kadar kritik olduğunu unutmamak önemlidir.

Silah kılıfı, her çeşit materyal ve stilde gelir; bu ,yeni bir atıcı olmanız durumunda, can sıkıcı olabilir demektir. İhtiyaçlarınız için doğru tabanca kılıfını seçme konusunda birkaç ipucu verdik okumaya devam edin.

1. MALZEMEYI DÜŞÜNÜN

Silahınızın giymek için rahat olması gerektiğini unutmayın; aksi takdirde mutsuz olursunuz ya da tutarlı bir şekilde hareket etmeyeceksiniz. Doğru malzemeyi seçmenin bu yüzden önemlidir.

Genellikle en popüler seçenekler deri ve Kydex'tir. Deri, sert olmanın yanı sıra silahınızın ve vücudunuzun şeklini alarak ilave konfor sağlar. Bununla birlikte, zamanla esneyebilir, bu nedenle, bir deri kılıfı içinde uygun bir şekilde muhafaza edilmek için belirli aralıklarla periyodik bakım yapmak zorunda kalacaksınız.

Kydex, inanılmaz derecede dayanıklı ve hiçbir zaman tutma özelliğini kaybetmeyeceği anlamına gelen bir termoplastik malzemedir; ve  silahınız çizildiğinde bile şekli değişmez.

Bir malzeme seçerken göz önünde bulundurulması gereken bir diğer nokta, silah çekilirken deri veya tekstil gibi yumuşak malzemelerin şekil değiştirmesi silahın kılıfa uyumunu zamanla zorlaştırabilir. Kydex gibi sert malzemeler, hızlı, kesintisiz döşeme için açık biçimlerini korur.

2. YAŞAM TARZINIZ HAKKINDA DÜŞÜN

Gizli bir taşıma silahının tüm noktası, ihtiyaç duyuluncaya kadar gizli kalması ve fark edilmemesidir. Bunun anlamı, sadece rahatlığı düşünmeni değil, ne tür bir yaşam tarzı yönettiğiniz anlamına gelir.

Çoğu insan için, sadece tutma özelliğine sahip basit, açık bir kılıf yeterli olacaktır. Bununla birlikte, özellikle etkin bir yaşam tarzı kurarsanız veya olağandışı durumlarda taşıyacaksanız, silahınızı her zaman güvende tutmak için bir tür tutma özellikli kılıfları test etmelisiniz.

3. FARKLI POZISYONLARI TEST EDIN

Kemerin içine takılmak üzere tasarlanan çoğu kılıf tutucu çeşitli şekillerde yerleştirilebilir. Bel bandı ya da IWB, kılıf içinde bir seçim yaparken, neredeyse daima güçlü tarafınızla uyumlu olan birini seçmek istersiniz.

İyi kılıflar solak veya sağ elle kullanılmaktadır. En yaygın taşıma pozisyonları sağ elini kullananlar için saat 3 ya da 5'i, solcular için saat 7 ya da 9'dur. Silahınızı nasıl konumlandırmayı seçerseniz, doğal çekme kabiliyetinizi ve erişilebilirliğinizi temel almanız gerekir.

Unutmayın ki rahat bir taşıma yapabilmek için genelde bir IWB(iç kılıf) kılıfıyla pantolon giymeniz gerekecektir.

Genel olarak, doğru tabanca kılıfını seçmek aynı şekilde kişisel ve doğru tabancayı seçmek kadar önemlidir.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: