askeri bıçak


Gizli bir silah bulundurmadığınız zaman ya kişisel nedenlerden dolayı ya da bunu yapmanızın önündeki devlet yönetmelikleri gereğince fiziksel bir çatışma durumunda kendini savunmak için kalan tek seçenek gizlenmiş bir bıçak olabilir. 

Gizleme bıçağının en büyük yararlarından biri de daha küçük boyutudur, gizli bir bıçağı yerleştirmek çok önemlidir, gizli bıçağınızın yerleşimine karar verirken aklınızda bulundurmanız gereken birkaç ipucu.

Hızlı Erişilebilirlik 


Bıçağınızın yerleşimi esasen giydiğiniz kıyafetlere bağlı olacaktır. Sıkı ve dar giysiler, etekler veya elbiseler, bazı insanlar için farklı bir yere ihtiyaç duyan kullanıcıların yerleştirme seçeneklerini sınırlayabilir. Ayrıca bıçak tasarımı veya boyutu sınırlayıcı bir faktör olabilir, çünkü çok uzun bir bıçağı gizlemek zor, çekilmesi zor ve hatta giyerken rahatsızlık yaratabilir. Bu açıdan, bir bıçağı gizlemek, bir ateşli silahı gizlerken aynı mantığın çoğunu gerektirir: nihai hedef, bıçağınızın, içinde bulunduğunuz herhangi bir konumdan gizlenmiş ve erişilebilir olduğundan emin olmasını sağlamasıdır.




Optimal Bıçak Gizlenme


Genel olarak konuşursak,taktik bıçağınızı vücudunuzun sağlam bir yerinden çekmek isteyeceksinizdir. İdeal konumlandırma kemerinizin içinde veya dışında olabilir. Bir bıçağı bu şekilde taşımanın yararı, karnınızla pantolonunuz arasında rahat bir şekilde kalması ve aynı zamanda görünüşünden saklanmasının da avantajlarından biridir. Kılıfın rahatça oturması önemlidir. Seçenek mevcutsa, fazladan bir güvenlik seviyesi eklediğinden kemer klipsli bir kılıf seçmeyi düşünün. Pantolon giymek istemeyen kadınlar için bıçağı boynuna asılı bir kılıf takarak taşımak bir seçenek olabilir. Daha sonra, kılıfa tutturulmuş bir kemer klipsi kolay erişime, güvenlik ve gizlenme imkânı sağlayan sütyene tutunabilir.


Pratik Yapmak Mükemmelleştirir

Tabii ki, bıçağınızı gizlediğiniz her yerden hızlı çekmek için yeteri kadar eğitim almadıysanız, bunların hepsi anlamsızdır. Beraberlik hissine ve giydiğiniz kıyafetinize bağlı olarak çekmenin nasıl ilerlediğine dair bir his verene kadar düzenli olarak pratik yapın. Bıçağın kıyafetlerinizden en az etkilenerek çekilebildiğinden ve kazara kendinize zarar verme ihtimaliniz az olduğundan emin olun. Bu düşünceleri akılda tutmak sizi ideal bir şekilde gizli bir bıçak taşımaya hazırlayacaktır.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: