taktik çanta


Çeşitli uygulamalar için sivil nüfus tarafından kullanılan birçok askeri sırt çantası var. Dayanıklılıkları için değil, çeşitli öğeleri istiflemek için geniş alan ve bölümlere sahip oldukları için, çok yönlülüğü nedeniyle popülerlik kazanmıştır. Bu sırt çantaları, sadece bölgedeki askerler için değil, aynı zamanda küçük bir maceralı siviller için de ideal çantalar.

Askerlerinin günümüzde taşıdığı modern askeri sırt çantalarının içeriğini merak ettiniz mi? Ordu askeri personeli artık çantanın yük kapasitesini azaltmak veya genişletmek için çıkarılabilen veya eklenebilen ek parçalarla tasarlanmış Modüler Hafif Yük Taşıyıcı Ekipmanları kullanmaktadır. İçeriği, askerin görevinin niteliğine ve süresine bağlı olarak değişir. Özel Kuvvetlere malzeme tedariği yapan şirketler tarafından üretilen çeşitli sırt çantaları, genellikle benzer kalemleri içerir.

Bir ordu askeri sırt çantası, askerler hafif, esnek mesanelerde en az iki litre su taşıyabilen hidrasyon kesesi ile donatılmıştır. Genellikle kendi kendine ısıtma paketleri ile birlikte hazır yemekler de içeriyorlar. Buna ek olarak, bu sırt çantaları tipik olarak ışık çubukları veya enerji içecekleri gibi hızlı enerji aperitifleri içeriyor. Askerler aynı zamanda güneş koruması, gizlenme malzemeleri, ateş başlatıcı ve kafa lambaları veya el feneri ve güneş gözlüğü taşıyor.

Bu sırt çantaları, GPS üniteleri, çift yönlü telsizler veya uydu telefonları, cep telefonları veya akıllı telefonlar ve dayanıklı dizüstü bilgisayarlar gibi elektronik cihazlarla da donatılmıştır. Ayrıca, antibiyotik kremleri, ilk yardım sargısı, ağrı kesici, eldiven ve ilk yardım çantalarına da sahip olabilirler. Ayrıca, bu askeri sırt çantalarında blister tedavi kitleri bulabilir. Askerler, yedek silah ve mühimmat ve ekstra giysiler de dahil olmak üzere kişisel eşyalar için kalan alanı kullanır.

Askeri sırt çantalarının içeriğinden görebileceğiniz gibi askerler için değil, sivillere de yararlıdır. Kamplar ve vahşi doğada macerayı isteyenler genellikle düşman ortamlara dayanmalarına yardımcı olmak için kendi sırt çantalarında benzer öğeleri toplarlar. Daha fazla koruma için, birçok maceracı geleneksel askeri giyim kullanmayı da tercih eder .

Askeri elbise, ekipman ve taktik askeri malzeme en sağlam koşullara dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Öncelikle askeri personele sahada bir avantaj sağlamak için tasarlanmışken, sivillere de faydalı olabilirler. Herhangi bir sivil yürüyüşçü, dağcı, kampçı ve kaşif, askerlerin vahşi doğada yaptığı tehlikelerle yüz yüze gelebilir ve benzer korumayı almanın yararını görebilir. 
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: