askeri malzeme


Birinin hazırlaması gereken şey, geleceğidir. Bir gün karşılaşacakları zor ortamlardan kurtulabilceğinin garantisi yoktur. Bu nedenle hayatta kalma becerisine yönelik iyi bir ön hazırlık sahibi olmak her zaman iyi bir fikirdir.

Neyse ki, kaliteli hayatta kalma donanımı birçok farklı askeri malzeme mağazasından satın alınabilir. Aşağıda, çoğu insanın hayatta kalma malzemelerine eklemeyi düşünmesi gereken birkaç öğenin bir listesi verilmiştir.


1. Güneş Enerjisi Şarj Cihazı

Bir gün kaybolursan, cep telefonunu kullanabilmek, hayati bir önem taşır. Ne yazık ki, çoğu cep telefonu ve mobil cihaz pili çok hızlı tükeniyor. Mevcut elektrik yoksa, telefonu şarj etmek için bir güneş şarj cihazına sahip olmanız gerekir. Böyle bir cihazı kullanarak bir telefon şarj etmek 11 saat güneş ışığı alabilir.

2. Bir Firestarter (Ateş başlatıcısı)

Yeterince film ve çizgi film izledikten sonra kendi başına bir ateş başlamak yeterince basit görünebilir. Bununla birlikte, gerçek hayatta neredeyse imkansız olabilir. Bu nedenle sizinle birlikte bir Firestarter"ı  vahşi doğaya getirilmesi son derece önemlidir. İster ateş macunu ya da bir forvet ile çakmak taşı olsun, kaliteli firestarter'ı herkesin ve hayatta kalma malzemelerin bir parçası olmalı.

3. Askeri Sınıf Ayakkabıları

Zorlu ortamlarda, tenis ayakkabıları uzun süre dayanmaz. Daha sağlam kovboy botları oldukça çabuk aşınabilir. İşte bu nedenle sağlam askeri ayakkabı kategorisi, hayatta kalma ön hazırlığının önemli bir parçasıdır. Ordu botları her türlü ortamda aşınmaması için tasarlanmıştır ve bir kişinin aşırı sert coğrafya ve hava şartlarına geçmesine yardımcı olabilir. Askeri üniforma ve kıyafet taşıyan hemen hemen her mağazada makul bir fiyattan bir çift satın alabilirsiniz.

4. Su Arıtma Sistemi

Kaybolur veya kent su kaynaklarına erişimi kaybederseniz, bir noktada dereler veya yağmur gibi diğer su kaynaklarından yararlanmaya zorlanabilirsiniz. Ne yazık ki, bunlar gibi su kaynakların birçoğu zararlı bakterilerden temizlenmelidir. Bunu yapmanın tek yolu bir su filtrasyon sistemi kullanmaktır. Neyse ki, birçok taşınabilir sistem hayatta kalma ekipmanı satan mağazalardan satın alınabilir .

5. Bir Çift Dürbün

Bir kişi kaybolursa ya da yabancı bölgelerden geçmek zorunda kalırsa, bir çift dürbün olması son derece önemlidir. Bir kişinin uzakta ne olduğunu görmesine yardımcı olabilir. Aynı zamanda, bir kişinin,  uzakta olanları göremediği herhangi bir tehlikeden kaçmasına yardımcı olabilir.  Bir çift gece görüş gözlüğü sahip olmak da çok yararlı olabilir. Çoğu yerde geceleyin çevrenizin görülmesi onsuz neredeyse imkansızdır.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: