askeri kıyafet


Özel Kuvvetler malzemeleri ve askeri teçhizatlar çok heyecan vericidir. Onların haber, film, roman ve başka yerlerde kullanıldığını görüyoruz. Bu tür öğeler üniformalı erkek ve kadınların işlerini yapmasına yardımcı olsa da, aynı bu tür askeri teçhizatın bir kısmı, düzenli vatandaşlar tarafından askeri teçhizat ve ordu fazlası ürünleri satan mağazalar aracılığıyla da elde edilebilir .

Kesinlikle Özel Kuvvetler malzemeleri ve askeri teçhizatlardan çok fazla yararlanabilecek insanlar arasında avcılar, kampçılar ve doğa tutkunları bulunur. Aşağıda, açık havada vakit geçirmeyi sevenler için kullanışlı olabilecek farklı askeri ürünlerin listesi verilmektedir.

 1. Askeri Üniformalar


Dışarıda keyfini çıkaranlar tarafından kesinlikle kullanılabilecek bir şey, askeri kıyafetler. Bunun için birçok nedeni vardır. Her şeyden önce, orduda, denizlerde ve ordunun diğer dalları için yapılmış üniformalar, Dünya'daki en zor koşullara dayanacak şekilde tasarlandı. Buna zorlu topografya, şiddetli hava ve yoğun bitki örtüsü dahildir. Bu nedenle, neredeyse her dış mekan için mükemmeldir.

İkincisi, askeri kıyafetler  birçok tasarım kamuflaj içerir. Avlanmak için avını bekledikçe gizli kalmak isteyen avcılara göre bu çok yararlı olabilir. Kar için tasarlanmış kamuflajlı askeri üniformalar bile var. Her neyse, nerede olursanız olun ya da yılın hangi saatinde olursanız olun, tercih ettiğiniz oyunu avlamanıza yardımcı olabilecek askeri bir üniforma olması kesin.

2. Bıçaklar ve Kılıçlar


Açık hava meraklılarının yatırım yapmayı düşünmeleri gereken bir başka şey de askeri bıçak ve kılıçtır . Askeri bıçaklar piyasadaki en güçlü bıçaklardan bazılarıdır. Mesela bir süngü sadece sivil kullanım için tasarlanmış herhangi bir bıçaktan daha güçlüdür. Bıçak elle tutulmak için elle dövüşmek için son derece keskin ve güçlü olmalıdır. Bu nedenle, av ve kamp yapmak için mükemmeldirler.

Vahşi doğayı keşfetmek için askeri kılıçlar da kullanışlı olabilir. bitki örtüsünü temizleme veya avlamak için de kullanılabilir.

3. Gece Görüşlü Gözlükler

Doğa sevenler için başka mükemmel bir tercih de gece görüş gözlükleri. Bunlar kesinlikle avcılar için kullanışlı olabilir. Bazen, ormanda dolaşma ihtimalinin en yüksek olduğu gece, geyik ve diğer avları belirlemek neredeyse imkansız olabilir. Bununla birlikte, bir çift gece görüş gözlüğü, kişinin karanlık ortamdaki her türlü yaban hayatı net bir noktaya gelmesine izin verebilir.

Gece görüş gözlüklerinde de avlanmayan kampçılar için yararı vardır. Ormanda kaybolursanız, görebilme son derece önemlidir. Yönünüzü kaybetmemiş olsanız bile, kampınıza yakın ayılar gibi tehlikeli vahşi canlılarla karşılaşabilirsiniz. Bu canlıların nerede olduğunu görebilme, belirli koşullar altında hayat ve ölüm arasındaki fark olabilir.

4. Askeri Bot Ve Ayakkabı

Askeri kıyafetler gibi, doğa severleri için askeri ayakkabılar mükemmel. Piyasadaki birçok botdan farklı olarak, askeri botlar kesinlikle yürüyüş yaparken tasarlandı. Askerler bazen vahşi doğada  kilometrelerce yürümek zorunda kalıyorlar. Ordu tarafından kullanılan herhangi bir bot bu konuda kesinlikle teste tabi tutulmuştur.

Askeri botlar da neredeyse her türlü araziye dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Buna tehlikeli bataklıklar da dahildir. Bu nedenle, Özel Kuvvetler, düzenli orduya verilen botlar, gezegendeki en güçlü ve dayanıklı ayakkabılardan biridir.

5. Dalış Saatleri

ABD Deniz Kuvvetleri tarafından kullanılmak üzere tasarlanmış harika bir öğe dalış saatidir. Bu tür saatler kesinlikle su geçirmez olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, su altındayken karşılaşabilecekleri güçlü basınca dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Diğer su geçirmez saatler, bu kalite ve dayanıklılık düzeyini ölçmez.

Vahşi doğada böyle saatler için pek çok kullanım var. Kamping ya da yürüyüş yaparken havuz, akarsu ya da derenin her tarafında yüzmek isterseniz, dalış saatleri, su nehri raftinginde de harika. Raf yaparken, ıslanmanız neredeyse kesin. Suyun üstesinden gelemeyecek bir saatinizin olmasını istemezsiniz. Bir dalış saati mızrak balıkçılığı ve elle avlama için de mükemmeldir.

6.  Firestarters ( Ateş Başlatıcılar )

Ne yazık ki, bir ateş başlatmak oldukça zordur. Mutlak bir uzman olmadığınız sürece, muhtemelen iki sopayı birbirine sürterek bir alev başlatamazsınız. Vahşi doğada çoğu koşulda kibrit ya da çakmak kullanılması bile oldukça zor olabilir.

Bu sorunu çözmenin bir yolu, bir "Firestarters" sahip olmaktır. Firestarters, bir kişinin kolayca bir ateş başlatmasına izin verebilen bir cihazdır. Firestarters özel kuvvet birimlere yardımcı olmak için askeri kullanım için geliştirilmiştir.

Firestarters  Ateş Başlatıcıların birine sahip olmak, ısınmak veya pişirme için çabucak ateşe ihtiyaç duyan kampçılar için büyük yarar sağlayabilir. Bununla birlikte, acil durumlarda da kullanışlı olabilirler. Bir kişi kaybolursa, yangın çıkarmaya çalışmak, bir kişinin bir arama kurtarma ekibine veya polis helikopteri tarafından tekrar bulunmasına izin verebilir.

7. Askeri Dürbünler

Açık hava meraklıları ayrıca askeri silah dürbünlerine yatırım yapmayı düşünmelidirler. Elbette ki bunlar riffles, av tüfeği ve diğer ateşli silahlara monte edilebilir ve avlamak için kullanılır. Askeri kullanım için tasarlanmış Dürbünler son derece kalitelidir. Askeri dürbünlerin üretimi titiz test ve tasarım aşamalarından geçmiştir. Açık hava meraklıları av sırasında doğru hedefi yakalamak isteyenlere fayda sağlayabilir.



askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: