taktik silah


Görevli bir polis memuru görürseniz, üzerlerinde bir Glock tabancası bulma olasılığınız yüksektir. Bir .40, 9mm veya 45'lik bir kalibrelik olabilir

Güvenlik ve Güvenilirlik

Kolluk için Glock hakkında en çok övülen yönlerden biri, güvenlik özellikleri miktarıdır. Glock tabancaları, tetik güvenliği, ateşleme pimi güvenliği ve hatta bir düşme emniyeti gibi kazara boşalmayı önlemek için üç bağımsız emniyet özelliğine sahiptir.

Bu gibi emniyet özellikleri kullananları güvende tutuyor ve bir Glock'un güvenilirliğini de aynı seviyede tutuyor. Bir polis memuru, karşılaştığı tehlikeli durumlar da kendisinini emniyet bakımında güvende hissetmelidr.

Basitlik

Bütün iç güvenlik özelliklerinin üstünde, Glock tabancaları genel olarak daha az parçaya sahiptir. Polis memurlarının ateşli silahlarını kolayca temizleyip bir araya getirebilmesi için bu özellik artı bir özellik. Glock tabancaları daha az hareketli parçaya ve modeller ve kalibreler arasında değiştirilebilir parçalar içerir .

Dayanıklılık ve Cazip Fiyatlandırma

Glocks, naylon bazlı bir polimerden yapılır. Glock'un çerçevesini, şarjör gövdesini ve diğer bileşenleri oluşturan yüksek mukavemetli malzemedir. Bu dayanıklı malzeme, bir polis teçhizatı için kolay ve düşük maliyetli bakım imkânı sağlar.

Bu düşük bütçeli bakım, Glock'un uygun maliyetiyle birleştiğinde, bu tabancaları bütçeye duyarlı bir kurum için nihai bir seçim haline getiriyor. Ortalama bir tüketici için, yeni bir Glock'un ortalama perakende değeri 400 $ - 600 $ 'dır. Bununla birlikte, polis tedarikçileri ve Glock bayileri aracılığıyla ajanslar daha ucuz bir fiyat üzerinde pazarlık yapabilirler.

Polis ne çeşit Glock tabancaları taşıyor?

Glock tabancaları düzinelerce var, ancak yasa uygulama büroları için en popüler olanlardan sadece birkaçı var:

Glock 22 - ulus çapında ajanslar tarafından taşınan bir .40 kalibre standart tabanca.
Glock 17 - Birçok ajansın geçiş yaptığı 9 mm standart bir tabanca, G22'den daha hafif olduğu için.
Glock 19 - aynı zamanda 9 mm'dir ancak daha kısa boyda bir namlu ile kompakttır. Genellikle, polis memurları gizlenmiş olarak taşımak için bu Glock modelini seçerler .

Taşınması gereken bir polisin en iyi silahı hangisi olduğuna dair bir tartışma olsa da, Glock'un son on yılda favori olduğu kanıtlanmış bir şüphe yoktur.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: