askeri silah kılıfı


Hangi silah kılıfını alacağımız, düzenli olarak aldığımız ortak bir endişedir. İlk başta, herkesin benzersiz bir vücut şekli vardır ve bazı kişiler için işe yaramayan herkes için işe yaramayabilir. Aşağıda, hangi kılıfın sizin için uygun olacağını seçerken dikkate alınması gereken bazı yönergeler verilmiştir.

1. Nasıl devam etmek istiyorsun?

Kemerin içinde mi yoksa kemerin dışında mı?
Her bir taşıma stilinin avantajlarını ve dezavantajlarını bilmek sizin için daha eğitimli bir tercih yapmakta ve pantolon, kemer ve kılıflar üzerindeki nakit paralarınızı kaybetmemek için önemlidir.

Bel bandı (IWB) iç kılıf, gardırop seçenekleriniz ne olursa olsun taşımak ve saklamak için en kolay yöntemdir. Vücudunuza daha sıkı tutulduğu için IWB (iç kılıf) OWB'den  (dış kılıf)çok daha iyi gizler, aynı şekilde kılıflı silahın kıyafetinizin altına şekil vermek için daha az profili vardır. Bu da size daha basit ve daha düzenlenmiş bir silah çekme yeteneği sunacaktır. Ayarlanabilir silah kılıfları, birden fazla kılıf kullanmanıza gerek kalmadan çeşitli pozisyonlarda taşıma kabiliyetine sahip olmanızı sağlar.

Bel bandının (OWB) dış kılıf, açık havada taşımacılık veya kış sezonunda taşıma için mükemmel.  OWB kılıflarımız vücudunuzu saran kavisli bir stile sahiptir ve bu da vücudunuza sağlam ve sıkı bir uyum sağlar. Kemitli klipsler, her durum için yüksekliği yönetmenize izin vermek için yukarı veya aşağı ayarlayabilir. Ateşli silahınız kemer çizgisinin altında kalacak şekilde genişletmek için OWB ile gizlemek zordur, çünkü bunun için ateşli silahınızı gizlemek için daha uzun bir giysi kullanmak zorunda kalacaksınız.

2. Hangi Malzemeyi Alacaksınız?


Kydex veya Deri veya Hybrid?
Kydex açık bir şekilde her bir silah için en uygun ve tutumlu bir silah sunmak için oluşturulmuştur. Bu, kompakt ve ince bir tasarımda tutma ve sabitleme özelliği isteyen kişiler için harika. Kydex genellikle bakım gerektirmez. Bir Kydex kılıfının kirlendiği zaman, basitçe temizleyip silebilirsiniz.

Deri de özel silahlara takılan formlardır. Bununla birlikte, bazı kişiler sadece Kydex'ten daha iyi görünmesi ve aynı zamanda derinin cilt üzerinde daha rahat hissetmesi nedeniyle deri seçer; ayrıca daha yaygın bir kılıf seçeneğidir.

Hybrid, her iki malzemenin en iyisini sunan bir deri desteğin üzerindeki Kydex kabuğunun bir karışımıdır. Kydex kabuğu, size Kydex'in uymasını sağlarken, deri size rahat, koruyucu bir destek sunar.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: