Taktik malzeme, güvenliğiniz için bir yatırımdır. Zamanınızı ve paranızı, iyi bir taktik malzeme alarak harcadınız, ancak düzgün bir şekilde bakmadığınız takdirde elinizden geldiğinide yapsanız ömrü uzun sürmeyecek. VELCRO (cırt) özellikli taktik malzeme ve vücut zırh ürünlerinde uzmanlaştık ve çok fazla müşterinin yanlışlıkla kendi ekipmanını mahvettiğini gördük.

Velcro Cırt Sistemli Taktik Malzemelerinizi Korumak için 3 İpucu

 1 - Satın almış olduğunuz Taktik malzemenin sıcaklık talimatlarını kontrol edin ve ürün kullanma talimatlarına göre kullanın
Taktik malzemelerin her elemanı, sıcaklık sınırları için kurallarla birlikte gelir. Bunların bir nedeni vardır.  taktik malzemelerin çoğu, son derece sıcak ve soğuk mevsimlere dayanıklı askeri sınıf VELCRO (cırt) kullanılarak yapılır, ancak kanca ve halka bağlantı elemanlarının derecelendirilmesi için hangi aralığın derecelendirildiğini kontrol etmek önemlidir. malzemenizi çok sıcak bir yerde tutmak, malzemedeki polietilenin ve / veya polipropilene zamanla sabitleme mukavemetini düşürerek deformasyona neden olabilir. Çok soğuk hale gelen VELCRO (cırt) kırılganlaşabilir ve kancaları ve halkaları ayrıldıktan sonra kopabilir.

2 - Aşırı kullanım ve ışığa maruziyeti en aza indirin. 
Herhangi bir materyal gibi, VELCRO (cırt) da sonunda ne olursa olsun zamanla yıpranacaktır. Kanca-halka bağlantı elemanları tipik olarak yaklaşık 20.000 kullanım alanı için geçerlidir, ancak taktik malzemelerinizin ayar kayışları - ön kapak - bazı bileşenleri diğerlerinden daha fazla kullanılmak zorundadır. Mümkün olduğunca, taktik malzemenizin ömrünü uzatmak için VELCRO (cırt) parçalarını tutturup tekrar takmayın. Aynı şekilde  (güneş ışınlarına tutma) da zaman içindeki etkinliğini düşürebilir. UV ışığı, kancaların ve halkaların kırılmasına ve kopmalarına neden olabilir, bu nedenle araç içinde taşıyacağınız malzemelerinizi,  araçlarınızı açık havada veya güneş ışığının çarpabileceği  yerlerde aracınıza koymayın.

3 - Taktik malzemenizi düzenli olarak temizleyin. 
Tüfeğinizi, ayakkabılarınızı ve kıyafetlerinizi temizleyeceğiniz gibi VELCRO (cırtlı)malzemenizin  ömrünü uzatmak için düzenli olarak temizlemelisiniz. Zamanla, VELCRO'nun hem kanca hem de döngü taraflarında artıklar, toz ve kir oluşacaktır. Bu normal. Şeritlerin hala sağlam bir şekilde yapıştığından emin olmak için ayda en az bir kez temizleyin; önce parmaklarınızla veya cımbızla daha büyük miktarda çöp çıkararak temizleyin. Kir derine gömülmüşse, VELCRO'nun her iki tarafını temizlemek için temiz bir diş fırçası kullanın ve istenmeyen kirleri temizleyin. Yapışkan bağını zayıflatabileceğinden, VELCRO bağlantı elemanlarınızı asla kimyasal temizleme solventlerine maruz bırakmayın.


askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: