Ultra hafif vücut zırhının faydaları

Bir operasyon bölgesi için bir asker ya da bir acil çağrıyı yanıtlayan bir kolluk kuvvetinden bir görevli olsanız, görev çağrısı olduğunda kendi güvenlikleri için ikinci bir düşünce ye asla yer vermezler. Bu askerler sürekli olarak ölümcül tehditlerle karşı karşıyalar ve eve dönmek her zaman başlı başına bir soru. Ancak, ateş eden hattaki askerler doğru vücut zırhıyla donatılmış olsaydı, daha belirgin bir şekilde yanıtlanabilirdi.

Balistik yelekler ve balistik başlıklar ve vücut zırhı, binlerce askerin ve kolluk kuvvetlerinin dünya çapında yaşam kurtarıcısı olduğu kanıtlandı .

Çalışmalar, vücut zırhını giyen askerlerin ve kanun uygulayıcıların silahsız kalma ihtimalinin üç kat fazla olduğunu gösteriyor. Bununla birlikte, yararları kabul etmesine rağmen, savunma ve polis personeli , aşağıdaki sebeplerden ötürü vücut zırhı giymekten kaçınır .

1.Vücut zırhının ağırlığı Devriye, keşif ve operasyon arasında değişen görev türüne bağlı olarak değişir. Küresel güvenlik, ortalama olarak bir askerin kendi başına 36-40 kg ağırlık taşır. Bununla birlikte, yaklaşık 25 kg'lık bir mühimmat, yiyecek ve diğer hayati idame malzemeleri extra 17-20 kg yük demektir, vücut zırhı muhtemelen bir askerin taşıdığı ağır tek malzemedir.

2.Gövde zırhını giymek kol hareketlerini kısıtlar Genellikle hantal vücut zırhı, serbest kol hareketinde askerlerin ateş pozisyonlarını / duruşlarını engelleyen bir kısıtlama getirir ve böylece vücut zırhı kullanıcı için kısıtlayıcı ve rahatsız edici hale getirir ve muharebe etkinliğini etkiler .

Neyse ki, son yirmi yılda, vücut zırh teknolojisi muazzam ilerlemelere tanık oldu. Sonuç olarak, hantal ve ağır olmaktan olağanüstü balistik durdurma kabiliyetleri ile süper hafif ve esnek hale dönüştü.

Ultra hafif gövde zırhının bazı avantajları şunlardır:

Hız: Hafif vücut zırhı, savaş yükünü azaltır ve böylece askerin yorgunluğunu azaltarak enerji rezervlerini daha hızlı bir şekilde harekete geçirir.

Manevra kabiliyeti: Askerlere kolları ve bacaklarında serbest atış, atlama, tırmanma, paraşüt, koşu, eğilimli konumda yatma vs. gibi görevleri daha kolay ve konforlu yapmaya imkân verir.

Çeviklik: Hızlı refleksler ve hızlı reaksiyonlar, askerlere bölge de hayatta kalabilme kabiliyeti için bir anahtardır. Vücut Zırhı, bir asker topluluğunun temel bileşeni olup, askerlerin savaş yükünün yaklaşık% 31'ini oluşturur. Küresel olarak, koruma, koruma seviyesinden ödün vermeksizin Vücut Zırh ağırlığını azaltmaya yöneliktir. Daha hafif zırh, savaşta yorgunluğu azaltır ve daha yüksek bir çeviklik derecesi ve farkındalık sağlar. Taşınan her 4,5 kg yük için bir askerin saldırıda çevikliği saat başına % 6.5 oranında azaltır.

Dayanıklılık: Hafif bir vücut zırhıyla bir asker, gerekirse daha fazla mühimmat, rasyon veya diğer görev kritik ekipmanları taşıyabilir; böylece savaş alanı dayanıklılığını ve etkinliğini artırabilir


Asker Ve Kanun Uygulayıcılarının  Sağkalımını ve performansını artırmak için  6. Nesil ultra-hafif gövde zırhı tercih etmelidir. Ağır vücut zırhının sunduğu tüm problemleri göz önünde bulundurarak % 40 daha hafif ve neredeyse % 30 daha ince ve % 40 daha esnek özelliğe sahiptir.

 6. Nesil ultra-hafif gövde zırh ürünlerine online internet sayfamızdan ulaşabilirsiniz
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: