Taktik timinizden biri acil tıbbi sırt çantası taşıyor mu? Vahşi doğaya mı yoksa sadece devriye gezmeye mi gidiyor? Ne amaçla olursa olsun her an kullanacağınız tıbbi malzemelere sahip olmak bir hayat kurtarabilir, belki de kurtarılacak hayat sizindir.


Her acil tıbbi sırt çantası neler içermelidir.


Tamamlayıcı İlk Yardım Seti

Sırt çantanızdaki tek kullanımlık malzemelere ek olarak, iyi stoklanmış bir ilk yardım çantasının da ne içerdiğinden emin olun . Standart ilk yardım çantaları, kullanıcıya ve mesleğe göre değişiklik gösterebilir; ancak bandajlar, bantlar / gazlı bez, steril alkol takasları, antiseptik merhem, lateks eldivenleri, CPR yüz kalkanı, makas ve bir dizi - Aspirin ve ibuprofen gibi ilaçlar.

Turnike

Turnike, insanları hayatta tutar. Umarım sık sık ihtiyacınız olmayacaktır, ancak bunu yaptığınızda, turnike, paketinizdeki en önemli can kurtaran öğesidir. Dövüş Uygulaması Turnikeler (CAT) ve diğer seçenekler arasında, kan akışını kesmek için bir bükme kolu kullanan SOF-T tasarımı ve talimatları için adlandırılan kauçuk bant ("Stretch, Wrap ve Tuck.") Içeren bir SWAT turnike bulunmalıdır.

Koruma malzemeleri

Taşımadığınız EMS koruma malzemeleri size bağlıdır, ancak önerilen öğeler arasında maskeler (hem CPR hem de sıçrama koruyucu sürümleri), mikrop korumaları ve birkaç eldiven bulunmaktadır. Acil durum çantanızda bulunan fermuar bağlantıları na takarak taşımak da kötü bir fikir değildir.

El feneri

Gün ışığı saatlerinde acil durumlar her zaman olmaz. En az 500 Lümenli bir el feneri olması gerekir ve LED fenerlerin kullanımı daha uzun sürer.

Stetoskop

Küçük, hafif ve çok etkilidirler. Stetoskoplar, boynuna takıldığında sahadaki tıp uzmanları için tanımlayıcı olarak hareket etmenin yararlarından faydalanırlar.  Her stetoskopu kişisel kullanım için kullanmak en iyisidir. 

askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: