Bir taktik operatör, Atış meraklısı veya açık hava oyuncusuysanız, kuşkusuz iyi yapılmış bir çift eldivene ihtiyacınız olacak., ellerinizi korumanın ne kadar kritik ve hassas bir konu olduğunu anlayacaksınız

Taktik Eldiven Nasıl Seçilir?


İhtiyaçlarınız için en iyi taktik eldivenleri ararken düşünülmesi gereken faktörler:


Fiyat - Tercihlerinizi daraltmaya başlamadan önce bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı göz önünde bulundurun. Daha yüksek fiyatlı ve çok özellikli eldivene ihtiyacınız olmayabilir, bu nedenle almadan önce fiyat denkleminin ihtiyaçlarınıza ve eldivenlerini nasıl kullanacağınıza göre düşünüp emin olun.

Dayanıklılık - Malzemelerin ihtiyaçlarınıza uygun olduğundan ve yapım kalitesinin fiyat açısından iyi olduğundan emin olun. Yapışkanlığa ve dikişlerine dikkat edin.

Rahatlık - Eldiven boyutunu iyi düşünüp sipariş verin. Markalar arasında beden farklılıkları vardır, ancak doğru boyutta sipariş verdiğinizden emin olun. Ayrıca, malzemelerin bulunduğunuz koşullara uygun olduğundan emin olun (yaz ve kış aylarına göre çok farklı malzemeler seçebilirsiniz).

Uyum -  Eldivende fit görünüm, kesinlikle bir eldivenin en önemli yönüdür. El becerinizi en üst düzeye çıkarmak için aşırı kumaş malzemelerden kaçının. Ayrıca, ilave dolgu ve korumaya nerede ihtiyacınız olacağını düşünün, Sonunda ihtiyaçlarınıza en iyi uyan özelliklere sahip eldivenleri seçin, ancak seçeneklerinizi değerlendirirken kişisel becerilerinizi düşünmenmeyi unutmayın

Renklendirme - Eldivenleri nerede kullanacağınıza ve çevreye uygun olduklarından emin olunuz. Neyse ki, taktik eldivenler birçok farklı renk seçeneğinde yaygın olarak bulunur ve renk seçiminde zorlandığınız durumlarda, siyah muhtemelen en çok tercih edilen renktir. kıyafetinize ve doğaya uyumlu eldiven rengini de seçebilirsiniz.

Hava Şartlarına Karşı Koruyucu - Bu eldivenleri sert kış ortamlarında kullanacaksanız, zor bir Göreve dayanabilecek bir şey isteyeceksiniz. Su geçirmez, karı tutacak kadar sıcak, eldivenlerin satın aldığınızda bu özellikleri karşılayabileceğinden emin olun.

Kesilmeye Dayanıklı - Eldivenlerinizi genel amaçlı kullanımın ötesine geçmeye ihtiyacınız varsa ve ellerinizi bıçak ağızlarından veya kesilmesinden korumak istiyorsanız, özellikle kesilmeye karşı dayanıklı olan kumaşlardan yapılmış eldivenleri araştırdığınızdan emin olun.

Alev Dayanıklı - Isı ve alev duyarlı olacak bir şeye ihtiyacınız varsa, Nomex veya Kevlar malzemeyle yapılmış eldiven arayın .
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: