Taktik malzemeler, sahada etkili olduğu kadar taşımak içinde rahat olmalıdır. taktik kit çok ağır ise, sizi yavaşlatma riski taşır; Sahada olduğunuzda görevin bitmesi için geçen her saniye sayılır. İhtiyacınız olan ve her şeyi içeren hafif kiti oluşturmak için ne yapabilirsiniz?


Malzemelerinizi Dikkatle Seçin


Taktik setinizdeki ağırlığı azaltmanın en iyi yolu ağır, eski malzemelerin en son teknolojik taktik teknolojisi ile değiştirilmesidir. Yeni teknoloji, korumayı arttırırken aynı zamanda ağırlığı azaltmak için Kevlar, paslanmaz çelik ve VELCRO gibi gelişmiş hafif malzemelerden yararlanır. 

Setinizdeki cephane kılıfı ve koruma yeleğiniz gibi daha büyük ürünler, uygun olmayan malzemelerden ve eski teknoloji ile yapıldığından ağır ve aşırı yüklenme potansiyeline sahiptir. Taktik setinizi yeni teknolojik malzemelerle tamamlamalısınız


Etken Rutubet Faktörü 


Taktik Operatörler sık ​​sık taktik setlerin toplam ağırlığına nem tutma etkisini unuturlar. Ter, yağmur veya suya batırılmış olsun, uzun süre su tutan malzemeler sürdürülemez derecede ağırlaşıyor. Malzemelerinizin içine sıkışmış yarım galonluk nem ve / veya ter, toplam yükünüze yaklaşık 10 kilo ekleyebilir! Buna ek olarak, nem ve küf ekipman arızalanma olasılığını artırır; bu nedenle hızlı kuruyan ve nemden kurtulmanın vazgeçilmez unsurları arasında malzeme seçimi yapmak çok önemlidir.


Çok Yönlü Plaka Seçin


Çoğu taktik operatör, her gün aynı düzeyde koruma gerektirmediğini söylemektedir

İdeal olarak,seçtiğiniz koruma plakaları, hafif yumuşak plakalardan tam koruma plakasına kadar çeşitli koruma seviyelerini barındırabilir. 

Plaka panellerini kolayca değiştirme yeteneğine sahip olan kullanıcı, göreve görede kendi seçimini yapabilir, düşük riskli, kritik fiziksel bir görevse yumuşak Plakaları kullanarak ağırlık azalmasından fayda sağlayabilirken,  personel taşıyan, yada araçla gidilen bir görev de ise daha dayanıklı sert  plakalar daha uygun olabilir.



Aksesuarlarınızı Yönetin



Gereksiz aksesuarların, kitinizin ağırlığına ne kadar çabuk eklendiğine şaşırabilirsiniz.

Bir kitin her bileşeni bir amaca sahip olduğunu unutmayın. İhtiyacınız olan malzemenin sizinle birlikte taşıması ve kolayca erişilebilir olması daha önemlidir.



askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: