WELP Group, yeni VPAM 6 kaskını Paris'teki Eurosatory 2018 fuarında özel kuvvetler için sergileyecek.

WELP Group, VPAM 6 savaş kaskının VPAM HVN 2009 koruma sınıfı 6'ya göre daha önce görülmemiş bir mermi direnci sunduğunu belirtti. Bu, kalibre 7.62 x 39 mm mühimmat karşı balistik korumaya eşdeğerdir. Bu olağanüstü yüksek balistik koruma, kaskın tüm yüzey alanı boyunca 1.335 cm2'dir.

Şirkete göre, yaygın olarak kullanılan koruyucu balistik kaskların aksine, H6 PRO sınırsız 360 derece koruma sunuyor. Böylece, kask kullanıcısı kenar bölgelerinde bile tamamen korunur. Geleneksel kask üreticileri genellikle farklı malzemeler kullanır veya kenar alanlarının korunmasını kasıtlı olarak yer verir.

H6 PRO savaş kaskı, yanlışlıkla kaymaya karşı emniyetli bir şekilde sabitlenebilen ayarlanabilir bir kayış sistemine sahiptir. Yastıklı kesici uçlar sayesinde, H6 PRO, aynı zamanda
, dahili esnek kayış sistemi kullanılarak, 51 ila 65 cm arasında farklı kafa çevrelerine ayarlanabilen yüksek bir taşıma rahatlığı sunar . Kemer sisteminin, tek elle ayarlamalar için kullanımı ve yapılandırması da çok kolaydır ve kullanıcının kaskın harekete geçmesi için hızlı ayarlamalar yapmasını sağlar.

Kasanın dış tarafındaki esnek bir ray sistemi ile, tüm mevcut aksesuarlar dış kabuktan vida delikleri olmadan. eklenebilir.


H6 PRO'nun özel konstrüksiyonu, kask kullanana mümkün olan en iyi vizyonu ve ortak gece görüşü cihazlarını kullanma imkanı sunar. Tam korumasına rağmen, kask kullanan kişinin işitme kabiliyeti sadece minimum düzeyde kısıtlanmıştır.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

1 Yorum: