askeri silah


Vermont'taki Atlas Gunworks, USPSA Limited Division'ın rekabetçi atıcıları için yeni çift istifli Nemesis tabancasını tanıttı, ancak 3 Silah ve IPSC standardında da çalışacak.

Atlas Gunworks Nemesis'te dikkat edilmesi gereken en önemli özellik, şirketin daha kısa aydınlatılmış bir slaydın “faydalarını sağladığını” belirten sabit bir ön gözetleme bloğu; daha az pistonlu kütle; geliştirilmiş denge noktası; namlu sonunda daha fazla ağırlık; ve slayt ile hareket etmeyecek bir ön görüş.



Nemesis'in eşsiz özelliği sabit bir ön gözetleme bloğu. Bu blok, daha kısa bir ışıklandırılmış slaydın, daha az ileri geri hareket eden kütlenin, geliştirilmiş denge noktasının, namlunun ucundaki ek ağırlığın ve kayma ile hareket etmeyen bir ön görüntünün faydalarını sunar. “Nemesis gerçekten Sınırlı atıcılar için harika bir tabanca. Recoil, tabancanın gerçek sıfıra geri dönmesini sağlayan geleneksel silahlardan daha yumuşak ve daha düzdür. Gözetleme sistemi, daha hızlı çekim ve her zaman gerçek sıfıra yakın olan takip atışlarına izin veriyor, ”diyor Atlas Başkanı Adam Nislon.


Atlas Gunworks Nemesis, bu kategorideki şirketin diğer silahlarında bulunan beş inçlik KKM boğa namluda dahil olmak üzere birçok özelliği paylaşıyor; Phoenix Trinity EVO kavrama; X-Line Vario tetikleyici; ve bir ateşlenen ejeksiyon portu. Tabanca, siyah DLC kaplama veya PVD gri çerçeveli ve slaytlı siyah DLC ile gelir. Çoklu magwell seçenekleri de bulunabilir.

Atlas Gunworks Nemesis Özellikleri

4750 $ Tanıtım Fiyatlandırması
Teslim: 3 ay veya daha az
Uygunluk: USPSA Limited, 3 Tabanca, IPSC Standardı
Kusursuz Sıfır Mühendislik (manzara doğru yük ile sıfıra geri döner)
Özel yapım gözetleme bloğu
PT EVO Kabze
X-Line Vario Tetikleyici
KKM Bull namlu 5.0 (OAL)
Flared Ejection Portu
Magwell Seçenekleri
PVD Gri ile DLC Kaplama veya DLC
Case ve 1 - 140mm Şarjör
Ekstra Şarjörler Satın Alınabilir
40SW, 45 ACP, 9mm'de mevcut







askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: