silah mağazaları


İnsanlar ilk tabancasını satın alırken dürüst bir şekilde sağlam tavsiyeye ihtiyaç duyarlar. Bu sürece yardımcı olmak için sağlam bir plan ile başlamak iyi bir fikirdir:


Ödevini yap

Bir araba satın almak gibi, ne istediğinizi, ne yapacağını ve satın almadan önce neye mal olması gerektiğine dair fikir sahibi olmak en iyisidir. Bunun gibi silah yayınları iyi bir başlangıçtır, ancak iyi bir örnekleme yapın. İnternet büyük bir varlıktır. 

Doğru Mağazayı Bul

Personelin bilgili olduğu bir silah mağazası bulmaya çalışın. Bu daha küçük bir mağaza olabilir, olmayabilir - her ikisi de size yardımcı olmak için hazır ve bilgili personele sahip olmalıdır. Büyüklüğü veya bulunduğu yere göre mağaza hakkında bir şey düşünmeyin. Ve acele etmeyin. Birkaç farklı mağazaya birkaç gezi yapın ve güvenebileceğiniz birini bulun.




Atış Alanına Sahip Mağaza

Mümkünse, çeşitliliğe sahip saygın bir mağaza bulun. Bir atış alanına sahip çoğu mağazanın test için ateşli silahı olacaktır. Satın almadan önce alacağınız silahı denemek gerçekten faydalıdır.

Bütçenizi Bilmek

Bir bütçeye veya en azından sağlam bir limite sahip olun. Genellikle silahlarla ödediğiniz şeyi alırsınız; Daha pahalı silahlar daha yüksek kalite anlamına gelebilir. Ama ekstra aldığın paraya ihtiyacın var mı? Silahı uygulamak ve taşımak için bir temizlik seti, bir kılıf, bir silah çantası ve mühimmat satın almaya hazır olun. Bunlar “ekstra” değil - gerekli.

İhtiyaçlarınızı Karşılayın

Oraya gitmeden önce silahın ne olduğunu bilin. Tek başına ev savunması mı, gizli taşıma mı yoksa her ikisi mi? Kim kullanacak? Onu taşıyacak mısın? Beceri seviyeniz nedir? Her şeyden önce, neye ihtiyacınız olduğunu ve neler yapabileceğinizi gerçekçi olarak görün.

İhtiyaçlarınız ve sınırlamalarınız hakkında ne kadar çok şey bilirseniz, o kadar iyi yardımcı olabilirler. Size yardımcı olacak ve bilgili bir yetkiye sahip kişi, bunu olumlu ve keyifli bir deneyim haline getirebilir. İlk tabancanızı satın almak için en önemli adım olabilir, bu yüzden iyi bir şey yapmak için çaba sarf edin.



askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: