askeri silah parçaları



İşte tüm zamanların en iyi revolverlerinden 10'una ve İç Savaş'taki en büyük lastik silindire, en yeni modellere kadar bir göz atmanızı istedik



Colt 1860 Army


Colt 1860 Army

Tüm zamanların tartışılmaz en estetik silahı olan Colt 1860 Army, ilk ergonomik, pratik-ağırlıklı tekrar eden tabanca olma ayrıcalığını da barındırıyor. Elbette diğerleri daha önce geldi - ince, kırılgan, 36 kalibre Patterson; aşırı dolgun, goliath boyutlu .44 kalibrelik Walker - ancak Colt 1860 Army, kayışla taşınabilir gerçekten büyük revolverların ilkiydi. 1860 da İç Savaş sırasında takdire şayan bir ayrımla hizmet etti.

Colt Single Action Army (SAA)


Colt Single Action Army (SAA)

Kendi kendine yeten metalik kartuşun ortaya çıkması, revolverlar da dahil olmak üzere ateşli silahların yüzünü sonsuza dek değiştirdi. Colt Single Action Army (SAA) , ilk gerçekten başarılı bir tasarım haline geldi ve neredeyse bir asır boyunca çeşitli asker ve avukatların kemerleri üzerinde çalışmaya devam etti.

Smith & Wesson Model 19


Smith & Wesson Model 19

Model 19, Smith & Wesson'un ilk revolverı değildi. Ağırlığı yüzünden zayıf ama yetenekli bir modeldi, 50'li yıllarda efsanevi hukukçu ve hile oyuncusu Bill Jordan ile birlikte tasarlanan Model 19, S & W'nin "K" çerçevesine yerleştirildi ve bu da o zamanlar diğer görev tipi revolverlardan daha hafif ve daha ergonomik bir yapıya kavuştu. Son zamanlarda S & W tarafından Model 66 olarak paslanmaz çelik kılığında canlandırıldı ve her zamanki gibi  çok iyi bir model olmayı başardı.



Colt Python

Colt Python

Col Jeff Cooper dahil olmak üzere çeşitli tanınmış atıcılar tarafından yapılan en iyi üretim tabancası olarak nitelendirilen Python, orijinal olarak birinci sınıf revolver olarak tasarlandı ve böyle pazarlanıyordu. Üstün ergonomi ve hassasiyet ve olağanüstü düzgün ve sıkı bir hareket ile tanınan Python, günümüze kadar iyi çift hareketli revolverler arasında bir simge olmaya devam ediyor. 1990'ların sonunda durdurulan Python'lar kısa sürede piyasada kıtlaştı ve bugün bir tane satın almak için ağır bedeller ödemek zorundayız.



Ruger Blackhawk


Ruger Blackhawk

Skeeter Skelton ve oğlu Bart Skelton'ın yanı sıra John Wooters ve Jim Wilson gibi uzman pratik silah görevlileri tarafından tercih edilen Ruger Blackhawk tartışmasız en iyi çalışan erkeğin tek hareketli revolverıdır. Hareketi, Colt'un SAA'sından belirgin derecede daha güçlüdür ve bu da, ağır magnum mermileri için daha uygun hale getirir. Aynı zamanda daha sağlamdır ve kolayca ayarlanır ve özelleştirilir.




Smith & Wesson Model 29


Smith & Wesson Model 29

Model 29 , 1950'lerin ortalarında tanıtılmasına rağmen, Clint Eastwood'un Kirli Harry filmlerinde bir tane (aslında çok sayıda) kullanana dek dünya çapında efsanevi statüsüne erişemedi . Belli bir 0.44 Magnum tabancanın en çarpıcı örneği olan Model 29, S & W'nin N-çerçevesine yerleştirilir ve kontrol edilebilir. Model 29'lar çift etkili modda hızlıca tetiklenebilir veya tam olarak tek eylemlidir. Üstün ve mükemmel görünümleri ile tüm zamanların en popüler büyük revolverlerinden biri olarak görülmüştür.


Ruger Super Redhawk


Ruger Super Redhawk

Blackhawk ve Super Blackhawk - Ruger'ın Super Redhawk , Smith & Wesson'un büyük çaplı revolverleri ya da kendi tek hareketli kardeşleri kadar popüler olmamasına rağmen, mükemmel, ağır, çift etkili bir tekerlekli tüfek. Yüksek basınçlı ağır kartuşların dövülmesine karşı dayanıklıdır.ve dayanıklılık için fazla üretilmiş olan .454 Casull, .480 Ruger ve tabii ki 0.44 Magnum gibi büyük çaplı mermiler için idealdir. Ruger'ın tescilli yüzükleri ile bir dürbünün kolayca monte edilmesini sağlar, böylece av tüfeği avcıları için en uygun seçenek haline getirir. Her şey düşünüldüğünde, Super Redhawk tartışmasız ağır silah kullanımında en pratik yöntemlerden biridir.


Freedom Arms Model 83


Freedom Arms Model 83

İsviçre cep saatleri ve klasik Jaguarların hayranıysanız Model 83 size göredir. Model 83'ler çok ince bir özel tüfeğin kesinlikle eşit (hassas üretim ve kalite kalitesi açısından), bir sabit ile çeşitli kalibre ve kaplamalar da sunulur: Her biri çok hassas işçilikle ayarlanmıştır - evet - bir İsviçre saati gibi. Tek dezavantajı Freedom Arms revolverlarının maliyetidir . Aynı maliyetle bir avuç dolara Ruger Blackhawk revolver satın alabilirsiniz.

Colt Detective Special


Colt Detective Special

20'lerin sonlarında tanıtılan Detective Special, hızlı boşaltma ve yeniden yükleme için sallanan bir silindir kullanan ilk modern tip çift etkili silahlardan biriydi. .38 Special'te yer alan ve gerçekten "yumuşak" eğilimi başlatan kompakt revolver, ülke çapında - ve birkaç gangsterler tarafından kullanıldı.

Smith & Wesson J-Frame


Smith & Wesson J-Frame

Bu günlerde, kaliteli bir kompakt revolver almaya gidersen, bir S & W J çerçevesi alırsın . Çok çeşitli farklı malzemelerden yapılmış olan J-çerçeve temel üzerine kurulu küçük ama yetenekli revolverler tartışmasız en iyi mevcut sihahtır. seçkin silah mağazalarından satın alabilirsiniz
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: