deri silah kılıfı


Koltuk altı yada omuz kılıflarından hoşlananlar için bu makale paranızın karşılığı olan en iyi omuz kılıfını bulmada umarız yardımcı olur. 

En iyi Koltuk altı silah kılıflarını bulmak biraz sabır ve özen gerektirir, deri hala konfor ve dayanıklılık için iyi bir şeçenek. Deri ile ilgili güzel olan şey, pek çok farklı derinden yapılabildiği gibi, bronzlaştırmak ve şekillendirmek için de birçok işlemden geçiyor olmasıdır. Bir omuz kılıfı incelemesinde dikkate alınacak dört ana öğe vardır: Konfor, dayanıklılık, fiyat ve tasarım.

Rahatlık: Dikey omuz kılıfları söz konusu olduğunda rahatlık listenin başına çok yakın. Rahatsız hissi veren bir kılıf ne kadar iyi olabilirki ?  En iyi deri omuz kılıfının yerinden oynamayacak ve sizinle birlikte hareket edebilecek olması gerekir. Omuz kılıfı incelemelerine baktıktan sonra, dayanıklılığı ve kullanımı ile birlikte konforu çok önemli bir faktördür.. Birçoğunuz deri kılıfı uzun yıllar kullanmak isteyecektir, bu nedenle satın almayı seçerken  rahatlık faktörü çok önemli bir unsur haline geliyor. Deneyerek almanızda çok fayda var.

Dayanıklılık: Bu, elbette, herhangi bir taktik malzemenin önemli bir yönüdür. Gizli taşıma omuz kılıfı söz konusu olduğunda ucuz deri satın almamanızı öneriyoruz. Uzun vadede sizi kurtaracaktır. Ancak iyi inşa edilmiş bir deri kılıfın belli bir dayanıklığı vardır. Dayanıklığı olduğunundan emin olmak için derinin bir araya geldiği dikiş yerlerine ve diğer noktalara bakın. Bu yöntemle iyi yapılmış derinin dayanıklı ve sağlam olduğunu anlayacaksınız. 

Fiyat: İyi bir işçilik derinin fiyatına yansır, ancak isim markalarına kapılmayın. İyi yapılmış birçok seçenek vardır ve para söz konusu olduğunda makul olanı vardır. Özel deri dikey omuz kılıfları birkaç yüz dolara mal olabilir, ancak harcamak için bu tür bir paraya sahip değilseniz hala kullanılabilir seçenekler boldur. Daha önce de söylediğimiz gibi ucuz kılıf almak yalnızca uzun vadede daha fazla maliyetlendirme yapacaktır. Az miktarda ekstra para yatırmak sizi birkaç ayda bir yeni bir kılıf almanızdan kurtaracaktır.

Tasarım: En iyi omuz kılıfları, dayanıklılık, konfor ve tasarımın bileşimidir. Pek çok seçenek ve yeni stiller ile doğru seçimi bulmak zor. Tasarım aynı zamanda rahatlığı da etkileyebilir ve bir kişi ile iyi uyum sağlayan bir tasarım başka birinde iyi olmayabilir. Kılıfınızın ayarlanabilme özelliği varsa o kadar çok konfor kontrolü elde edersiniz.


Koltuk altı deri kılıfında arayacağınız önemli özellikler

  • Yüksek kaliteli tabaklama derisi veya inek derisi
  • Çıkarılabilir şarjör bölümleri
  • Çok sayıda tabancayla uyum sağlaması ve Silaha tam olarak uyacak şekilde tasarlanması
  • Bağlantılı olan dört noktasının her biri bağımsız olarak dönebilir olması
  • Rahat dayanıklı yüksek kaliteli deri konstrüksiyon
  • Ayarlanabilir kayışlara sahip olması
  • Gerekirse cilt üzerinde de giyilebilir olması
  • Kaliteli dikiş ve işçilik
  • Ağırlığı çok iyi dağıtması



askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: