taktik silah modelleri


Yıllar içinde yaratılan gerçekten pratik olmayan tuhaf silahlar olmuştur, ihtiyacınız olmayan 5 farklı tüfek listesini yapmak eğlenceli olacağını düşündük. Pratik bir amaç için bu tuhaf ateşli silahların tadını çıkarın!

Apache Revolver / Knuckleduste


Apache Revolver / Knuckleduste

Bir İsviçre ordu bıçağı ve bir tabancanın bebeği olsaydı genede bu kadar çirkin ve tuhaf olmazdı. Apache Revolver'ın tasarımcısı sanırım karar veremedi. Bıçak istiyor muydu? Pirinç boğumlar yapmak mı istiyor? Silah mı deniyor?
Ne düşünüyor olursa olsun tasarımcı Louis Dolne, en garip silahlar listesine eklemek istediğimiz çirkin küçük bir tuhaf silahtır.



10 Shot 22Mag Derringer Pepper box




10 Shot 22Mag Derringer Pepper box

Koleksiyonlarınıza eklemek isteyeceğiniz tuhaf küçük bir parça . Bu tabanca tamamen pratik değil, çünkü her turda kendi namlusu var. 8 kişilik kapasiteli ve elinize sığan bir MODEL 941 .22 MAG alabilirsiniz. Serbest elinizle elle döndürülebilmesi için tetiği çektiğinizde namlu düzeni bile dönmüyor. Evet, 22Mag Derringer Pepper box bu listede yer alıyor





Duckfoot Pistol




Duckfoot Pistol



Bu tabancaya Duckfoot (ÖRDEK) Tabancası deniyor çünkü ... iyi ördek ayağına benziyor. Ancak bu silah kendi sınıfında değil, bir çeşit voleybol silahıdır. Bir voleybol silahı , aynı anda veya sıra ile birkaç atış yapmak için birkaç namluya sahip bir silahtır.

Neden bu kadar tuhaflık olmuştu ki? Aslında bir zamanlar popülerdi, çünkü bir insanın birçok saldırganı anında öldürmesine ya da yaralamasına izin verdi.




2 mm Revolver






2 mm Revolver
Sana 9 mm'lik silahın yeterli olmadığını söyleyen adamlardan bıktık mı? O zaman onlara bunu gösterin. 2 mm'lik Revolver, 2 mm'lik mermi ile atış yapan küçük bir revolver.












World's Largest Revolver





World's Largest Revolver

Dünyanın en büyük revolverı 2013'te polonyalı bir adam tarafından inşa edildi ve şu anda Guinness Dünya Rekoru kitabında bu silah listelendi. Bu tabanca seri üretilmiş değildir.





askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: