ortepedik kabzeler


Her gün seçimler yaparız. Bu ateşli silahınız için doğru tutuşlu dokuyu seçmek için de geçerlidir. Bu yazı, genel deneyiminizi zenginleştirecek ihtiyaçlarınıza, atış tarzınıza ve taşıma deneyiminize uyan kavrama dokusunu seçmenize yardımcı olacaktır.

Kauçuk ve granül tutma parçalarını ele aldık. Bunların her ikisi de ateşli silahınızdaki tutuşunuzu (veya satın alımınızı) artıracak, ancak her dokunun belirli güçlü ve optimum çalışma koşulları var.

Granülat dokusu her koşulda çok pozitif bir kavrama sağlar. Granülat doku, tipik olarak, taşıyan, atış yapabilen ve / veya taktik operasyonlar sırasında kullanan kişilerce tercih edilir. Granülat dokusu, polimer yüzeyi üzerinde belirgin bir avantaj sağlar, ancak kum kağıt benzeri cila, cilde sürtünme esnasında giyim eşyasına takılabilir veya rahatsızlığa neden olabilir. Genellikle, bu doku, gizli taşıma için önerilmez, ancak bireysel taşıma düzeneğine bağlı olarak bazı kişiler için de faydalı olabilir.


Kauçuk doku tutma malzemesi, birçok atıcının granül üzerinde tercih ettiği çok yönlü bir tutuş sağlar. Bu malzeme dokusu kauçuklaştırılmış bir malzeme olmasından dolayı taşınması için ideal bir kolaylık sunuyor. Cildinize karşı rahattır ve birçok kullanıcı, atışlarını daha keyifli hale getirir (özellikle de Springfield XD-S gibi daha "hızlı" ateşli silahlar için). Kauçuk doku, daha yumuşak elleri olan birçok atıcı tarafından da tercih edilir. 



ortepedik kabze
Granül Kabze
Granülat Özellikleri

Her koşulda rakipsiz bir ateşli silah üzerinde çok pozitif bir kavrama sağlar
Açık kılıf taşımak için mükemmel (çoğu kullanıcı için gizli değil)
Silah kabzesini takmadan önce 120 gr daha az zımpara yapılabilir
Zımparalanış hissi verir







silah kabzesi
Kauçuk  Kabze

Kauçuk  Özellikleri

Gizli taşıma ve / veya açık kılıf taşımak için ideal
Cildi rahatlatır
Giysilere takılmaz veya rahatsız etmez
Son derece çok yönlüdür
Daha yumuşak hissi verir
En çok satılan kavrama malzemesi dir


askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: