silah yedek parçası


Bence, ilk silahını aldıktan sonra yapman gereken sonraki şey, bir takım ateşli silahlar eğitimi alıp kendini nasıl savunacağını bildiğini kabul edebiliriz.

Ancak bu bir sorun teşkil ediyor ...

İyi bir ateşli silah öğretmenini nasıl buluyorsun? Ne arıyorsunuz? Bu yazıda, iyi bir silah antrenöründe ne arayacağımızı ve ne zaman harekete geçeceğinizi tartışacağız. Çünkü tüm silah öğretmenleri aynı kumaştan kesilmez.

Ateşli silahların eğitmenlerinin hepsi aynı nitelikte değil, insanların istihdam edildiği herhangi bir meslekte olduğu gibi. Gerçek şu ki bazıları sınıflarında daha iyidir, bazıları ise sınıflarında hiç öğretememektedir. İyi ile kötü silah eğitmeni arasındaki farkı nasıl anlayabilirim?

Nitelikleri arayın:

İnsanlar da aramamız gereken şey, bir çeşit deneyim seviyesidir. Çoğu zaman, insanlar kısa sürede silahlarla ilgili çok şey öğrenmeye ve kendilerini konuyla ilgili uzman olarak görmeye çalışıyorlar. Bu, mümkünse, uzak durmak isteyeceğiniz bir ateşli silah antrenörü.

Bunun yerine aramak istediğiniz şey, sadece bir NRA sertifikası yada atış eğitmeni sertifikası ötesinde, ateşli silahlarla bir takım tecrübe sergileyen biri.

Bu silah öğretmeninin nitelikleri nelerdir? Yine, bir NRA sertifikası harika bir başlangıç ​​noktasıdır. Ancak, hayatı boyunca öğrenme eğilimi sergilemişler mi? Nihai olarak silahlarınızın eğitimi, sizin bildikleriniz den daha iyi olan insanlardan gelmelidir.

Eğitmeniniz bazı meşru kimlik bilgilerini gösteremiyorsa, yapabilecek en iyi şey başka birini bulmaktır. Böyle düşünün, bir oto tamircisinin kalp ameliyatı yapmasına izin verir misiniz?

Muhtemelen hayır, sana silah taşıma ve emniyet unsurlarını öğretmek için nitelikli olan birine ihtiyacın var.

Aksi halde, bunun gerçekleşmesini bekleyen bir felaket olabilir.

Dahası, bazı insanlar benimle bu konuda hemfikir olabilirler, ancak bunun değerli olduğuna inanıyorum, alabileceğiniz en iyi ateşli silah eğitiminin bazıları, siviller ile çalışabilen, eski kolluk kuvvetleri ve / veya askeri kişiler tarafından öğretilecektir. Bunun nedeni, muhtemelen yıllarca eğitimden geçmiş gerçek dünya deneyimine sahip olmasıdır. Tabii ki eğitmen için sadece askeri veya polis tecrübesi olanlara bakmamalısınız.

Hadi devam edelim.

Sürekli öğretiyorlar mı:

Bunun anlamı, eski bilgilere ihtiyacınız yoktur. Eğitimlerinizi düzenli olarak öğreten ve güncel olan birisinden almalısınız.

Buna ek olarak, kendi sanatını düzenli olarak uygulayan birisine sahip olmak çok önemlidir, böylece size öğretmek için önemli hiç bir şeyi unutmazlar. Başka bir deyişle, nasıl ateş edileceğini öğrenmek harika öğrenirken, ne zaman ateş edeceğinizi(veya edemiyeceğinizi) bilmeniz de önemlidir. İhtiyacınız olan tüm araçları iyi bir eğitmen verecektir.

Diğer öğrencilerin yorumlarını arayın:

Bu, eğitmen seçiminin ve eğitim almaya karar vermenin etkili bir yolu olabilir veya olmayabilir. Bir noktada, birisi eğitimi sırasında mutlaka kötü bir eleştiri bırakacaktır. Bu kişinin söylediğine dikkat edin, çünkü hayat ile ölüm arasındaki fark anlamına gelebilir.

Ne zaman çalıştırılacağı:

Artık sınıfa girmeye gerek kalmadığını herşeyi bildiği söyleyen bir eğitmen nitelikli değildir. Çünkü silah becerileri zaman içinde daha iyi olabilmek için sıkı sıkıya sarılmanız gereken bir şey ve orada senden daha iyi birisi mutlaka vardır. Birisi size hepsini bildiklerini söylerse oradan uzaklaşmanız gerekmektedir.

Ateşli silahlarınızın öğretmenleri tehlikeli ya da etik olmayan herhangi bir şey yapıyormuş gibi görünüyorsa, ateşli silahlarınızı eğitmek için farklı bir kişi bulmak iyi bir fikirdir.

Gitmeden önce yapmanız gerekenler:

Silah konusunda yeniyseniz, muhtemelen neyin iyi veya kötü olduğunu bilmeyeceksiniz. Yani, internet eğitimine göz yummasak da, internet sitelerinden bazı temel öğeleri öğrenmek hiçbir şekilde size zarar getirmez.

Ne tür temel bilgiler? Yeni başlayanlar için mutlaka en kısa sürede bilmeniz gereken bazı şeyler, silah parçaları, bunun için uygun cephane ve ateşli silahların güvenliğinin temel kuralları basit, anlaşılır ve kolay hatırlanacak. atışa gitmeden önce onları ezberleyin ve tekrarlayın.

Her silahı boş olsa bile dolu gibi davran.
Silahınızı (veya namlu ağzını) herhangi bir yere işaret etmeyin.
Ateş etmeye hazır olana kadar parmağınızı düz tutun ve tetikten çekin.
Hedefinizin ne olduğunu, etrafında ne olduğunu ve bunun ötesinde ne olduğunu bilin.

Sonuç:

Umarım bu, ateşli silahlar eğitimi için bir eğitmende neye bakacağınıza dair sorunuza cevap vermenize yardımcı olmuştur.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: