sniper elbise

Ghillie gizlenme elbise, aynı zamanda "yowie takım elbiseleri" olarak adlandırılır ,  orman yeşillikleri ni andırmak üzere tasarlanmış özel bir kamuflaj kıyafeti biçimidir. temel olarak, bez setleri , hafif sicim / bez, çuval beziyle kaplı bir bez veya ağ giysisinden oluşur ve çevrede olan bitki örtüsü gibi dallar ve yapraklar gibi görünmek üzere tasarlanmıştır.

Avcılar ve askeri personel hem kendi çevrelerine uyum sağlamak için camo ghillie kıyafetleri giymekte ve daha sonra kendilerini hedeflerinden veya düşmanlarından gizlemektedir.

Özel koşulları ve ortamları yansıtacak bir takım askeri sınıf Ghillie takımları vardır. Geniş ormanlık alanlar, çöl ortamları, bataklık sulak alanları ve kentsel ortamlardan gelen Ghillie takım elbiselerinin renkleri ve yaprakları çok çeşitli kar ve kış koşullarına uyacak şekilde uyarlanabilir. Bu makale çeşitli alanlar için çeşitli askeri sınıf ghillie takımları üzerine yoğunlaşıyor.

Kar Ghillie Takımları

Kar ghillie takımları, karlı dağlar veya ağır kutup koşulları gibi alanlarda taktik avantajlar sağlamak üzere tasarlanmıştır. Çoğunlukla beyaz olan takımlar, kullanıcı (askeri bir keskin nişancı gibi) tamamen karla kaplı bir bölgede kullanılmaktadır. Konforu arttırmak için sentetik ipliklerden yapılmıştır ve kumaşları yumuşak örgülü olduğundan herhangi bir ceket veya ceket üzerinde kullanılabilir.

Çift renkli kışlık kıyafetler, kısmi karla karşılaşan ortamlar için mükemmeldir. Çoğu kar ghillie takım elbise 1 ve 2 set parçaları ve M, L, XL ve XXL boyutlarında gelir. Askeri sınıf kar elbiseleri, vücudu sıkı bir şekilde oturması için başlık, bel ve ayak bileği çevresinde büzme iplere sahiptir ve böylece vücudu soğuk hava koşullarından korur.


Çöl Ghillie Takımları

Çöl ghillie takımları, çölün sıcak ortamında en tehlikeli olabilecek tehtidlere karşı en iyi şekilde çalışması için hafif malzemeler kullanılarak tasarlanmıştır. Çöl ghillie takımları genellikle açık kahverengi, kahverengi ve çok az siyah renk tonları kullanılır. Çöl ortamına uygun şekilde tasarlanmışlardır.

Standart bir askeri sınıfı çöl ghillie kıyafeti% 5 siyah ve% 95 bronzdur. Ancak bazıları renk olarak tam  çöl rengindedir. Elbisenin hava akışını sağlayan taban katmanına sahiptirler. Yapılarında temel katman üzerine dokunmuş ve dikilmiş yüksek kaliteli sentetik hafif bir iplik kullanılır.




Woodland Ghillie Takımları



Woodland ghillie takımları ağırlıklı olarak kahverengi ve yeşil renklerle harmanlanır. Askeri sınıf ormanlık ghillie takımlarının çoğu, yeşil, siyah ve kahverengi tonlardan oluşur. Siyah renk karışmış yaklaşık % 30 kahverengi ve % 70 yeşil ton vardır. Woodland ghillie takımları naylon örgü kumaştan yapılmıştır ve kullanıcıların atak yapması için genellikle tam boyutlu tulum stilidir.

Daha yeşillik ve yoğun yapraklı çalılıklara sahip ortamlar, kahverengi tonları hafifletirken ağır ormanlık ve dallanmış kahverengi tonları yüzde elli düzeye çıkabilir.  Koyu renkli ağaçlı ortamlar, daha koyu ve gri bir ghillie kıyafeti ister. Çeşitli renklerde ipler elde etmek, mevsim varyasyonları ile takımın özelleştirilmesini sağlayacaktır.


Bataklıklı Sulakalar için Ghillie Takımları

Bu tür askeri sınıf ghille takımları genellikle su geçirmezdir. Kullanıcı suya mükemmel uyum sağlayan bu rengin üzerine yerleşir (örn. Gri, koyu yeşil, kahverengi.) Bataklık sulak alanlar için ghillie takım elbiselerini örmek için kullanılan iplik su geçirmezdir ve en iyisi, uzatılmış peroidler için ıslak koşullara daldırıldığında kullanıcının rahat olmasını sağlar. Bu askeri sınıf ghillie takımları , diğer askeri ghillie takımları kadar popüler değilken, ihtiyaç duyulan sert koşullar göz önüne alındığında inanılmaz avantajlar sunuyor.





Kentsel Camo Ghillie Takımları


Kent camiası ghillie takımları, çeşitli kentsel ortamlara uyacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Çoğu ordu sınıfında kentsel camo ghillie takımları hafif sentetik elyaftan yapılmıştır ve ceket, pantolon, tüfek kılıfı ve başlık içerir. Ayrıca kentsel camo ve diğer pek çok askeri sınıf ghillie takımıyla ortak olan özelliklerede sahiptir.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: