reddot


Nikon'un refleks görüntülere ilk adımı olan P-TACTICAL SPUR ürününü incelemeye aldık. Hızlı bir şekilde hedefe ulaşmak için her şeye sahip gibi görünüyor.

Kameraları ile daha iyi tanınan Japon üretici, diğer uygulamalara daldı ve taktik optik pazarında güvenilir bir isim haline geldi. Nikon'un dünya çapında bilindiği kaliteye gelince P-TACTICAL SPUR bir istisna değildir. Gövde dayanıklıdır ve hafif bir alüminyum şasi ile ince bir metal gövdeye sahiptir. çok sayıda atıcının kalbini kazandı. Ve şimdi dikkatini, ilk refleks görüşünün tanıtımıyla optik pazarın bir başka köşesine dönüştürdü: P-TACTICAL SPUR.

Nikon'un yeni SPUR'u, hızlı, güvenilir ve sezgisel görüntünün gerekli olduğu neredeyse tüm ateşli silah uygulamaları için ideal 3 MOA kırmızı nokta sağlar. Nikon'un kalitesi ve değerinin büyük hayranlarıyız. SPUR, beklediğimiz gibi bir kırmızı nokta görüntüleme cihazıdır.

Tamamen çoklu kaplamalı lenslerle tasarlanan P-TACTICAL SPUR, her iki göz açık görüş için net ve doğal bir görünüm sağlar. Nikon'un tescilli “TRUCOLOR” kaplaması, refleks görüntüleri için kullanılan mavimsi renk tonunu neredeyse ortadan kaldırıyor.



SPUR'un 3 MOA noktası, ilk iki ayar gece görüşü ile uyumlu olan 10 parlaklık seviyesiyle ayarlanabilir ve sınırsız ve kritik olmayan göz yorgunluğuyla ekstra geniş görüş alanı için 27 mm x 16 mm görüş alanı içinde ortalanıyor

P-TAKTİK SPUR için pil ömrünün 15.000 saatlik sürekli kullanım olduğu tahmin edilmektedir. Atıcıların ihtiyaç anında optiklerine güven duymalarını sağlamak için, ekrandaki kırmızı nokta pilleri değiştirme zamanı olduğunu göstermek için yanıp söner.

Hem raylı hem de kızaklı uygulamalarda ortaya çıkan acımasız geri tepmeyi karşılamak için, Nikon SPUR'u darbeye dayanıklı, su geçirmez (1,1 inç x 1,1 ”), hafif (1.1-ons) alüminyum alaşımlı şasi üzerine inşa etmiş. (IPX7) ve son derece dayanıklı. Görüşte Picatinny raylı veya tabanlı herhangi bir ateşli silahın hızlı ve kolay montajı için bir çıkarılabilir Picatinny ray montajı ve depolama sırasında görüşü kapatan koruyucu bir başlık bulunuyor.


Şu anda bir dizi perakendecide mevcut olan görüş, yakın ve orta menzilli uygulamalar için tasarlandı ve Picatinny Rail aracılığıyla neredeyse tüm tabanca, tüfek veya av tüfeği ile uyumlu. Ve Nikon'un ünü ve 5 yıllık bir garantisiyle desteklenen 219 $ 'lık bir fiyata sahip.




askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: