Özel zırhlı yelek, sahibine uyacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. İster kolluk kuvvetleri için yumuşak taktik yelek ister, kendiniz için bir set satın alıyor olun, hangi faktörlerin dikkate alınması gerektiğini bilmek çok faydalıdır. Kadınlar sık ​​sık, iyi uyum sağlayan, yumuşak taktik yelek bulma konusunda zorlanırlar.

Kadınlar için hafif zırhlı taktik yelek satın alırken bilmeniz gereken dört şey var.

1- Kaliteyi kontrol edin
Kadın gövdeleri daha kısadır ve genellikle bazı yelek üreticilerinin kadınlara özel malzeme takımı üretmesine neden olması erkeklere göre daha fazladır. Yumuşak zırh, büst kalıpları ile yapılırsa - şekillendirilir veya dikilir - dikişlerin buluştuğu noktalarda veya göğüs boşluğunu oluşturmak için kullanılan gerçek materyalde zayıf noktalar olabilir. Kadın vücut zırhı kullanıcıları, cinsiyetlerine bakılmaksızın meslektaşları ile aynı seviyede korumayı hak ediyor. Yumuşak vücut zırhı satın alırken daima malzeme kalitesinin test edildiğinden ve bakım yapıldığından emin olun.

2- Kilo alma veya kaybetme yeni malzeme anlamına gelir
Kilo alıp kaybetmek hayatın bir gerçeğidir. Özellikle hamilelik öncesinde veya sonrasında kadın beden zırhı kullanıcıları, beden boyutlarını değişmiş olarak bulabilir. Genel bir kural olarak, vücut zırhını satın aldığınız zamana göre vücut ağırlığınızın % 5-10'unu kazanmış ya da kaybettiyseniz bunun için yeni bir uyumlu yelek arayın.

3- Gerginlik faktörü koruma ile eşit değildir
Kadınlar, vücut zırhlarını atletik giyim gibi rahat bir şekilde oturmalarını bekleme eğilimindedir. Zırh aslında biraz hareket ederse daha iyi koruma sağlar. Kadın beden zırhını ölçmenin en iyi yolu derin bir nefes almak ve tutmaktır; bunu yapmak ekstra genişlik sağlar, özellikle sahanın içinde daha iyi hareket etmeniz için yer bırakacaktır.

4- Madde kritiktir
Kadın bedeninin benzersiz biçimi esnek bir kumaş gerektirir. Dokuma Kevlar ve cordura gibi malzemeler çok fazla gerekli koruma sağlar. Kadınların balistik plaka yerleştirmeyi de göz önünde bulundurmaları çok önemlidir ve belli bir zırh ağırlığınına balistik plaka da eklenince rahatsız eder. Bunun için yelek omzu ve yan kayışları, bir kadının vücudunun eğriliğini barındıracak kadar bolluk sağlamalıdır.



askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: