Cordura Kumaş Nedir ve Taktik Botlarda Neden Kullanılır


Cordura Kumaş,  su ve çiziklere karşı aşınmaya ve uzun ömürlü dayanıklılığa dirençli olarak sertifikalı sentetik bir kumaştır. Cordura Kumaş, iş kıyafetleri, bavullar, açık hava spor malzemeleri ve taktik askeri botlar da  kullanılan ultra hafif naylon malzemedir.

Cordura Kumaş, kalıcı kalitesi ve sonsuz tokluğundan dolayı taktik askeri botlarda da kullanılmaktadır. Malzeme bot üzerine kullanılır; böylece onları giyen asker, arazide veya koşullar ne olursa olsun rahat bir şekilde giyebilir. İster çöl ısısı, dağ karı, ister bataklıkta mücadele edin, Cordura Kumaş, hayal edilemeyecek ve öngörülemeyen şeyleri fethetmek için gereken korumayı sağlamaktır.




Güçlü, sert ve uluslararası çatışmalardaki askerlerden suç mahalle bölgelerindeki özel tim ekiplerine kadar kullanılmaktadır. Teknolojik olarak gelişmiş ve son derece dayanıklı olan CORDURA® kumaşları,  paha biçilmez bir askeri müttefiktir.

Askeri bot satın alırken CORDURA® ile donatılmış olmasına dikkat edin
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: