Danimarkalı şirket MyDefence, düşman dronlarını yenmek için akıllı sıkışma tekniklerini kullanan yeni nesil giyilebilir sayaçlı insansız uçak sistemi (UAS) çözümünü başlattı.

Çif PITBULL, karşı UAS sistemi kendi iletişimini sürdürmek için sıkarken diğer sinyaller üzerinde minimum etkiye sahip olacak şekilde tasarlanmıştır.

Sadece 775 g ağırlığındaki PITBULL hafif taktik çözümü askeri üniforma üzerine kolayca takılabilir ve  askerlerin bilişsel yükünü en aza indirerek görevlere odaklanmalarını sağlar.

MyDefence CEO'su Christian Steinø şunları söyledi: “Bu, kötü niyetli uçaklara karşı aktif karşı önlemlerin teknolojik ilerlemesinde büyük bir sıçrama.

“Bir birimdeki işlevlerine müdahale etmeyen askerler için giyilebilir çözümler için karşı UAS piyasasında acil bir talep var. Bu nedenle, askerlerin kendi iletişimini korurken düşman dronlarını yenmelerine izin veren PITBULL giyilebilir akıllı jammer'ı tanıtmaktan gurur duyuyoruz. ”

Hem otomatik hem de manuel sıkışma modlarına sahip olan sayaç UAS çözümü, 1.000m'lik bir sıkışma aralığına sahiptir.

PITBULL, düşman dronlarını tespit etmek ve yenmek için tüm çözümü sunmak üzere MyDefence'ın yeni WINGMAN 103 giyilebilir drone algılama sistemi ile birlikte kullanılabilir.

Akıllı jammer, sökülmüş askerlerin düşman güçlerinin, keşif ve silah teslim sistemleri için ticari olarak kullanılabilir dronları kullandığı düşman ortamlarda faaliyet göstermesini sağlar.

Steinø şunları ekledi: “PITBULL drone jammer, WINGMAN'ın tespit sinyallerine dayanarak, tespit edilen dronların kontrol sinyallerini otomatik olarak başlatmaya başlayacaktır.

“PITBULL eğitim gerektirmiyor, sadece cihazları açıyorsunuz ve tespit edilen uçaklara karşı korunuyorsunuz, bu da yerine görevlerine odaklanabilecek askerleri birimler için idealdir.”

Ürün Özellikleri

Piyasadaki tek giyilebilir Counter UAS jammer
2.4-2.5GHz, 5.2-5.8GHz ve GNSS frekans bantlarını kapsar (diğer frekans bantları bu yıl içinde aktif bir harici anten tarafından karşılanacaktır)
Sadece 775 gram ağırlığında ultra hafif form faktörü (w / o pil)
20 saate kadar bekleme pil süresi ve 2 saat kesintisiz sıkışma
Hem otomatik hem de manuel sıkışma modları
1.000 metre sıkışma aralığı
Ortalama güç çıkışı 2W



askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

2 Yorum: