Rockwell Collins, yeni bir taktik savaş hedefleme sistemi ve modern dijital savaş alanını desteklemek için güvenli bir iletişim ağ geçidini duyurdu.

FasTAK olarak bilinen Rockwell Collins çözümü, Microsoft Windows ve Android işletim sistemlerinde bulunan giyilebilir bir hedefleme sistemine sahiptir.

Giyilebilir taktik ekipman, mevcut lazerler, radyolar ve global konumlandırma sistemi (GPS) cihazları ile entegre güçlü iletişim verileri ile savaşçıları donatmak için kullanılabilecek kullanımı kolay uygulamalarla birleştirilmiştir.

Rockwell Collins İletişim, Navigasyon ve Elektronik Harp Çözümleri Başkan yardımcısı ve genel müdür Troy Brunk şunları söyledi: “FasTAK, kullanıcılar için karmaşık görevleri bir araya getirerek, misillemeyi daha verimli bir şekilde sürdürmelerine yardımcı oluyor.

“Hareket halindeki birimlerden komuta ve kontrole kadar sistem, savaş alanında güvenilir, güvenli bağlantı sağlar.”

Sistem, savaşçılara bir lazer mesafe bulucu, taktik bilgisayar, video downlink alıcısı ve FasTAK dijital hedefleme yazılımı içeren tam entegre bir donanım seti sunar.

FasTAK Gateway, Rockwell Collins'in Link 16 terminali, TacNet taktik telsizi ve bir AN / PRC-162 (V) 1 Manpack radyosunu tek bir taşınabilir üniteye birleştirir, böylece savaş alanının tüm spektrumu boyunca taktik olarak birlikte çalışabilirlik ve dijital bağlantı sağlar.

Standart dizüstü bilgisayar donanımı üzerinde çalışabilen veri bağlantı işlemcisi yazılımı, sistem için veri bağlantılarını, radyo frekanslarını ve veri iletimini hafif, taşınabilir bir kapta yönetmeye yardımcı olur.

Rockwell Collins'in FasTAK, artan hız, sadelik ve veri bütünlüğü en iyi şekilde sunan entegre bir hedefleme sistemidir.


askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: