askeri bot, asker botları


Eğer hevesli bir taktik Operatör ve yürüyüşçüyseniz, büyük yürüyüş botları seçmenin önemini zaten biliyorsunuz. Ancak, botlarınızı giymek için kullandığınız ayakkabı bağlarının ne kadar önemli olduğunun farkında olmayabilirsiniz. Burada, ormanda taşıdığınız her yolculuğu biraz daha kolay, daha güvenli ve kesinlikle daha konforlu hale getirecek yürüyüşçüler için önemli ayakkabı bağı ipuçlarından geçeceğiz.

Yürüyüşçüler Yumuşak, Düz Ayakabı Kullanmalı
Yoldaki en iyi konfor için yürüyüş botlarınızda yumuşak, düz ayakkabılar kullanmalısınız. Yumuşak, düz ayakkabı bağları kullanarak, sert, yuvarlak ayakabı tercih ettiğinizde oluşabilecek basınç noktalarını azaltabilirsiniz.

Criss Cross Lacing, Yürüyüş Botlarında Basınç Noktaları Riskini Azaltır
Yürüyüş botlarında zaman geçirdiyseniz, en kötü ağrılardan birinin askeri botlarınızdaki basınç noktaları olduğunu biliyorsunuz. Neyse ki, ayakkabı bağcıkları yumuşak, düz ayakkabı bağları ve cipsler kullanırsanız, neredeyse basınç noktalarının oluşmasını engelleyebilirsiniz. Ancak, ayağınızın üst sırtında sık sık basınç noktaları olan bir yürüyüşçüyseniz, düz bir çubuk bağlama sistemini tercih edebilirsiniz.

Yürüyüş yaparken Tuck Ayakkabı Bağı Loops ve Dantel Biter
Yürüyüş yaparken, botunuzun içindeki dantelleri ve halkaları takmak en iyisidir. Dantelleri ve ilmekleri sıkmak, bağların iz üzerindeki enkaz tarafından tıkanmasını engelleyecektir. Bağcıkların üst kısmına bağcıkların ve ilmeklerin takılmasına ek olarak, yürüyüş botlarının ortasındaki kıvrımlarının içindeki halkaları da sıkıştırabilirsiniz.

Askermekani.com Çevrimiçi mağazamız
Askermekani.com 'da, Tüm hevesliler için taktik botların satışını yapıyoruz. Çevrimiçi mağazamız, piyasadaki en iyi marka isimlerinden kaliteli yürüyüş botları ve askeri botlar ile doludur; Under Armor, Moab, Merrell, 5.11, danner, blackhawk ve daha birçokları için kaliteli ayakkabı bağları da sunuyoruz. Bugün devasa çevrimiçi envanterimize göz atın ve bir sonraki yürüyüşünüzde güvenli, rahat ve emin olmak için ihtiyacınız olan askeri botlarını ve yürüyüş ayakkabılarını mutlaka bulabilirsiniz.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: