taktik operasyonel araçlar


Türkiye'nin özel savunma şirketi Nurol Makina (Nurol Makine), Doha Uluslararası Denizcilik Savunma Fuarı ve Konferansı'nda (DIMDEX 2018) modern zırhlı araçlar modellerini sergiledi.

Katar Ulusal Kongre Merkezi (QNCC) 12-14 Mart tarihleri ​​arasında gerçekleşen serginin altıncı baskısına 60'tan fazla ülke katılıyor. Açılış törenine Katar'a akredite elçiler, Katar silahlı kuvvetleri mensupları ve misafirleri ile birlikte, Başbakan Yardımcısı ve Savunma İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Dr Halid Bin Mohamed Al Attiyah, çeşitli ülkelerin genelkurmay başkanları ve askeri liderler katıldı.

Nurol Makina, fuar süresince NMS 4X4 ve Ejder Yalçın 4X4'ü de içeren yeni nesil zırhlı araçlarını tanıttı.




Şirkete göre, NMS, V şeklinde monokok gövde ve yerli şaseye sahiptir. araçlarda yapılan iyileştirmeler, aracı çeşitli koşullarda çok hızlı ve manevra yapabilir hale getirdi. Daha düşük ağırlıkta yüksek koruma sunan, savaş alanlarında en agresif ve asimetrik tehditlere karşı aracın benzersiz üstünlüğünü getirmiştir.

Çeşitli görevler için tasarlanan araç, muharebe birliklerine silah sistemlerinin taşınmasından keşif görevlerine kadar uzanan bir dizi yetenek sunuyor. Yeni nesil tasarıma ve özelliklere sahip NMS, ölçeklenebilir zırh ve kompozit malzemenin mükemmel bir kombinasyonudur.

Aselsan firması tarafından üretilen roketatarlarla donatılan araçlar, her biri sekiz ton ağırlığında ve dört tona kadar yük taşıyabiliyor.

EJDER YALÇIN 4 × 4 Zırhlı Muharebe Aracı, yüksek koruma ve hareket kabiliyetine sahip eşsiz bir platform olup, kırsal ve kentsel alanlar dahil olmak üzere her bölgede askeri birimler ve güvenlik güçlerinin askeri operasyonel malzeme ve gereksimlerini karşılamak üzere geliştirilmiştir.

Eşsiz tasarımı ve yüksek taşıma kapasitesi ile farklı yükler entegre edilebilir; Bu nedenle EJDER YALÇIN 4 × 4 çeşitli uygulamalar için özelleştirilebilir. Güçlü dizel motoru, yüksek tork kapasitesi ve tamamen bağımsız süspansiyon sistemi ile araç üstün arazi performansı sunar.









askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: