taktik silah malzemeleri


Kim yedi atışa ihtiyaç duyar? 357 Magnum tabancası? Anlaşıldığı kadarıyla bir çok insan. Yeni Ruger GP100 yedi silindirli modeli sergilendiğinde herkes bir tane istiyor ve şimdi Ruger 2.5 ", 4.20" ve 6 "namluya sahip ve herkes için bir model olacak gibi görünüyor. Çok yönlülük olarak, .357 Magnum revolver'ların damgasını vuruyor; çünkü hedef atıştan savunmaya ve avlamaya kadar her amaca uygun .38 Özel ve .357 Magnum mühimmatıyla çok çeşitli atış yapabiliyorlar. .38 / .357 revolver için diğer silahlara kıyasla daha çok cephaneliğin bulunabileceğini düşünüyoruz.

Peki bu özel GP100'e nasıl ulaştık? Bu hikaye, GP100 tanıtıldığında ilk hikayesi 1986'da başlıyor. Ruger, Smith & Wesson K-frame'leri ile aynı boyutta olan Orta Ölçekli çerçeveli revolver'ların Security Six serisinde oldukça başarılıydı. Security Six, Smith Model 19 ve 66 ile yarıştı ve sağlamlığı ve bakımı daha kolay olduğu için ün kazandı. Smithler daha şık görünürken Ruger'lar daha dayanıklı görüldüler. Bakım yönünden Ruger kazanan taraftı. Smiths, sökümü ve bakımı için uygun boyut ve uygun bilgi derecesine sahip tornavida gerektirir; buna karşın, Rugers herhangi bir şeyle (hatta bir çivi ile) sökülüp bakımı yapılabilir ve birkaç dakikalık talimat sonrasında herkes tarafından kullanabilir.

Sonunda kolluk dünyası uzlaşmaya vardı ve K-frame Smith'leri belirledi ve orta kareli Rugers .357 Magnum mühimmatının dengeli bir diyeti için yeterince güçlü değildi. Daha önceki revolverlarda olduğu gibi Ruger'ın da sökülmesi ve bakımı daha kolaydır ve S & W'den biraz daha güçlü olduğu düşünülür.


Çok sayıda GP100 varyasyonu bulunsa da eksik olanı 7 atış silindir modeli. Şimdiye kadar Smith & Wesson pazardaki büyük paya sahip oldu, bu yüzden Ruger, sadık müşteriler için Yedi Atış Silindirli Ruger GP100 modelini geliştirdi. 

GP100'ün iyi çift etkili atış için mükemmel şekillendirilmiş, pürüzsüz bir tetikleyicisine sahip olduğunu bildirmekten memnuniyet duyuyoruz.

Eğer nesiller boyu sürecek yüksek kalitede .357 Magnum revolver istiyorsanız, Ruger GP100'ü düşünmelisiniz. Yerel silah mağazalarından namlu uzunluğu 2,5 / 4,20 / 6 inç olarak çeşitli varyasyonları mevcuttur.



askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: