askeri taktik silah dürbünleri


Taktik tüfekler, ve tabancalar için en popüler taktik optik ürünlerin bazıları , gerçek 1X holografik ve refleks manzaralarıdır. Bu tür taktik mekanlar ve yakın mesafedeki muharip durumlarda çok fazla fayda sağlamaktadır. Sundukları şey, orta ve uzun menzilli atış yetenekleri daha da geliştirmektir. 

Magnifiers "Yakınlaştırıcı Büyüteçler", taktik optikler ile  birlikte kullanılabilen ve taktik tüfeklerle kullanılan CQB (yakın mahalle muharebe) optikleriyle daha zor olan daha uzun mesafeli atış uygulamaları için taktik ateşli silahların doğru şekilde kullanılmasına izin veren bir araçtır.

EOTech marka ürünler, piyasadaki en popüler ve en kaliteli holografik ürünlerinden bazılarıdır ve büyük bir taktik işaretçisi topluluğu tarafından en iyi olarak kabul edilir. Herhangi bir holografik veya refleks görme noktası gibi, aralıklarla ve artan mesafelerde doğrulukla sınırlandırılabilir. EOTech,  bazı kullanıcılar için pahalı olabilir. 

Bu yazıda, taktik ateşli silahınıza daha fazla mesafe katmak isteyenlerin, yakınlaştırıcı büyüteçlerin çeşitli bileşenlerini ve yönlerini ve yüksek kalitede bir büyüteç üzerinde göze çarpan unsurları inceleyeceğiz.

Dayanıklılık: Taktik, yakın mesafedeki muharebede kullanılan silahlar genellikle titiz atışlarla ve bazen de ideal koşullardan daha az olan durumlarda geçerlidir. Tıpkı tabanca kullanıcısı  gibi, bir büyüteç kapsamı da bu koşullarda performans göstermelidir. Bu, eloksallı alüminyum gibi kaliteli malzemeden yapıldığı ve su ve sis geçirmez olmasını sağlamak için temizlendiği ve mühürlendiği anlamına gelir. Ayrıca, büyüteçleri, silahınızın rayına daha kolay sığacak şekilde kompakt bir tasarım olmalıdır.

Büyütme Gücü: Bir holografik veya refleks görme eşliğinde bir büyüteç, değişken güç kapsamı yerine geçmek anlamına gelmez. Büyüteçler, CQB (yakın mahalle muharebe)  görüntüsünden alıp orta menzilli atış uygulamaları yapmaya yöneliktir. Bu nedenle, büyütücülerin çoğu 2-4X'lik düşük büyütme ayarlarında sabitlenir. Bundan daha yüksek büyütme özelliği olan yakınlaştırıcı büyüteçler, daha büyük bir alan görünümü gerektiren taktik atışlar içindir.

Kapak Montajı: Bir büyüteç kombinasyonu ile atışa gidiyorsanız, büyüteç bir kapak montaj tabanı, aynı zamanda bir STS olarak bilinen (yan yana) monte edilmesi önemlidir. Taktik durumlarda veya atış yarışmalarında CQB'den(yakın mahalle muharebe) orta ve uzun menzil arasında geçiş yapmanız gereken zamanlar olacak ve kapak montajının güvenilir olacağı ve doğru pozisyonda kalacağı kritik önem taşıyor. Büyüteçle birlikte gelen askının büyütücünün yüksekliğini, daha önce sahip olduğunuz herhangi bir açık görüş ile daha iyi eşleştirmek için büyüteç yüksekliğini değiştirebilmenizi sağlayacak şekilde yükseltici bulunması gerekir. Bir kapak takma özelliğinin yanı sıra, büyütecinin yüksekliğini değiştirmenize izin verecek bir büyüteç ile gelen montaj parçasına dikkat etmelisiniz. Yakınlaştırıcı büyüteç satın alırken  kapak montaja sahip olabilir veya olayabilir. Bu yüzden AR 15 büyütücüleri monte etmeye hazırlanırken bunu göz önünde bulundurmanız önemlidir.

Mercek Kalitesi: Tüfeğinizde herhangi bir optik ile çalışırken olduğu gibi, kaliteli cam ile yapılmış olması önemlidir. Kaliteli cam istenmeyen parlamaya karşı koyacak ve herhangi bir aydınlatma ortamında parlak ve net bir resim için en iyi ışık iletimi sağlayacaktır. Kullanılan retikülün netliğini etkilememesi de önemlidir.



askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: