Bütün pantolonlar aynı değil mi? "Atletik Fit" ne demektir? "Klasik Fit" veya "Rahat Fit" size hangisi uygun? Pantolon sadece pantolon mu ?, düz ve basit değil mi? Pek sayılmaz. Her uyum farklı bir amaca yöneliktir.




Pantolanlar da, çeşitli uygunluk türleri tam olarak nasıl tanımlanır?


Birincisi, taktik kıyafet endüstrisinde uyumun standartlaştırılmamasıdır. Bir şirket "klasik" bir şekilde tanımlayabilirken, bir tanesi biraz farklı tanımlar.



Taktik kıyafet endüstrisin uyum kategorilerimizi şöyle tanımlıyor:




Rahat Kesim:

Adından da anlaşılacağı gibi, Relaxed Fit (Rahat Kesim) tam olarak bol kesimdir ve diğer modellere göre biraz daha rahattır. Kalça ve uyluk bölümünde daha fazla alan vardır.  Dört uyum içinde kullanılan malzeme yönünden en cömertidir.









Klasik Kesim :

Bu, taktik pantolonlarda en popüler olanıdır. Ayarlanabilirliğe sahip temiz ve düz bir görünüme sahiptir. Bu pantolon normal bel hattının biraz altında oturur ve kalça ve uyluk boyunca geniş bir alana sahiptir ancak Relaxed Fit'den (Rahat Kesim) biraz daha az doludur. Bacaklar oldukça düz, ancak hareket ettirilme eğilimi gösterirler. Bazı üreticiler bu rahatlığı bir kot pantolonla eşit tutar.





Atletik Kesim:
Atletik Fit, sert belden (elastik olmayan) bel ile başlar ve normal belin biraz altına oturur. Kalça, uyluk ve bacak üzerinden düz kesilir. Taktik pantolon, görevde veya menzil gibi etkin ortamlarda giyilmek üzere tasarlandığından, Athletic Fit pantolonları genellikle ekstra hareket sağlamak için bir gerdirilmiş kumaştan üretilir. Atletik uyum, daha özel bir görünüm arayan müşteri içindir. Birçok alçak profilli pantolon Atletik Fittir, bu nedenle ofiste veya akşam yemeğinde taktiksel olmayan ortamlarda giyilebilen, elbiseli veya rahat pantolonlara benzeyen taktik pantolonların ikili  farklı kullanım amaçlarına hizmet edebilir.




Modern Kesim

Genellikle kadın pantolon hattında bulunan Modern Fit, belin biraz altında oturan ve kalçalar arasında daha fazla kavis oluşturacak şekilde biçimlendirilmiştir. Erkeklerin ve kadın şekilleri arasındaki farkı ele alır. Bu kesim bel kısmı, tabanca kemerini veya görev kemerini eklerken özellikle yararlıdır, çünkü kemer yukarıya çıkmaz.






Uyumunuzu bulun

İstediğiniz kesim uyumuna sahip olmanızı sağlamak için, satış ta her bir ürün sayfasının Boyut Tablosu sekmesinde listelenmiş dikkat ederek arayın.
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: