balistik miğfer


ABD Ordusu geçen ay havadan operasyonlara uygunluğu için yeni kaskının veya Entegre Kafa Koruma Sistemi'nin (IHPS) prototiplerini test etti. ABD askerlerinin yeni balistik kaskı, video oyunundaki kasklara çok benziyor.

Teksas, Fort Hood'tan 57. Savaş Taburu  ve 27. Savaş birlikleri, Kuzey Carolina Fort Bragg'daki Sicilya düşme bölgesinin üzerinden 1.250 feet'lik bir C-17 Globemaster III'teki yeni kasklarla atladı.

"Operasyonel Testler Askerlerle ilgili. Bu, geliştirilen sistemlerin bir Askerin elinde etkili olduğunu ve Askerlerin eğitileceği ve savaştığı ortamlar için uygun olduğundan emin olmak için "dedi.

IHPS, Soldier Protection System'ın (vücut zırhı) altı bileşenden biridir ve baş ve yüz için daha geniş bir koruma alanı sağlar ve kafa travmasını ölçmek için bir sistem içerir.



ABNSOTD'ye bağlı bir test görevlisi olan Leon L. Price'a göre, Havadan gelen paraşütçüleri kullanarak operasyonel testin amacı, statik hat Havadan operasyonlar sırasında takıldığında IHPS'in uygunluğunu ve güvenliğini değerlendirmek için veri toplamaktır.

Genel olarak, IHPS, bir mandible, vizör, gece görüş gözlüğü bağlama aygıtı, raylar ve modüler balistik bir aplik (hava yoluyla bulaşan işlemler sırasında takılı olmayan) gibi çok sayıda aksesuar da içeren mevcut Army Combat Helmet'ten biraz daha hafif.

Test sırasında Askerler, Yeni Ekipman Eğitimi'ne katıldı ve bunlara alıştırma, montaj ve askıdaki kablo demeti dahil edildi. Tüm bunlardan sonra, Fort Bragg'ın Sicilya Bırakma Bölgesi üzerinde yerden 1.250 metre yükseklikte bir C-17 yüksek performanslı uçaktan canlı bir paraşüt atlaması izledi.

"IHPS kaskı hakkında adil, dürüst ve kapsamlı geribildirim verdim" dedi Cpl. Samuel Emling, 57. Savaş Mühendisi. "Testten hoşlandım. Test personeli son derece profesyoneldi. "

ABNSOTD Genel Sekreteri Vinny Intini, "Askerler ve test birimleri, doktriniinal gerçekçi misyonlar yürürlüğe konurken eğitim yoluyla sistemlerin gelişimini etkileyebilir ve daha sonra sistemin muharip geliştiricisine doğrudan girdi sağlayabilir" dedi. "Onların geribildirim paha biçilmez."



Virginia, Fort Belvoir'teki Program Yöneticisi Steve McNair, Ordu'nun güç harcamaları için tam fiyatlı üretime geçmeden önce 2018 mali yılı boyunca, ordudan tugayların ayrılması için 7000 sistemi yerleştirmesi bekleniyor dedi.

"Ben bunu yaparak kişisel olarak fayda gördüm" diyen Spec. Aaron Adams, 57'nci savaş mühendisi. "Yeni ekipmanlarla atlamayı rahatlıkla yapmam için bana yardımcı oluyor. Testlere katılmaktan zevk aldım, çünkü bunu yapmak için tek Havadan birim olduk "dedi.

Mock, "OTC, ABD Ordusu'nun bağımsız operasyonel test organizasyonudur" dedi. "Askerler ve liderleri operasyonel testte yer aldıklarında, gelecekteki Askerler savaşta kullanacağı sistemlerin gelişimini etkileyebilecek ekipmanlarla ilgili kendi önerilerini kullanabilir, bunlarla çalışabilir ve sunabilirler."

Operasyonel test, OTC'nin hazırlığa katkıda bulunma fırsatı; Bir şey daha az Ordu'nun Ulusun savaşlarını savuşturan ve kazanacak güçleri verme kabiliyetinden ödün vermiyor, "diye ekledi Intini.


askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: