Taktik Pantolon Seçimi

Eğer orduda görevli iseniz, standart olan ACU kamuflaj pantolonlar (standart verilen istihak) pantolon giymeniz gerekecektir. Ancak, bazı kurum yada özel birimler kendi üniformanızı seçmek için daha fazla özgürlüğe izin verebilir. 
Taktik pantolon almaya başlayınca ilk önce ne ararsınız ?
Bir birimde çalışıyorsanız doğru desende pantolon seçtiğinizden emin olmanız ve pantolonun orijinal kumaşa sahip olduğundan emin olmanız gerekir. 
Kumaş 
Ağırlığına ve karışımına da bakın. Sıcak bir iklimde çalışacaksanız, en son istediğiniz şey terleme yaptığı için ağır pantolondur. Ancak aynı zamanda hafif kumaş çok daha az dayanıklıdır. En iyi seçim hafif bir ripstop kumaştır. Isı bir faktör olacaksa, takviyeli dizler ile hafif, rahat kumaş arayın.Poli pamuk lu karşımlar taktik malzemeler için popüler ve rahat bir kumaştır, ancak birçok asker ve taktik operatör düz eski pamuk kumaşı tercih etmektedir. Kuruması daha yavaş, ancak bir avantajı var - doğal bir kumaş olması dır. Sentetik kumaşlar yangına veya ateşe maruz kalırsa korkunç yaralanmalara neden olabilir.

Her taktik pantolon askeri ve taktik yaşam tarzlarına hitap etmek için özel olarak tasarlanmıştır. bir pantolona yatırım yapmadan önce düşünmeniz gereken şeyleri özetledik.
1. Sıcak mı soğuk mu?
Taktik pantolonunu hangi ortama katacaksın? Üst taktik pantolon markaları, iklime özgü kumaş türlerini taşır. Günlerinizi daha sıcak bir ortamın acımasız sıcaklığında mı geçiriyorsunuz? 
Hafif taktik pantolon seçim yapmak isteyeceksiniz. Nefes alabilir, sentetik kumaştan yapılmış bu pantolonlar sadece 6,5 - 7,5 oz ağırlığındadır. Sizi gün boyunca serin ve rahat tutar
Kışa girerken daha kalın ve daha ağır bir kumaş almak isteyeceksinizdir. 
Bu pantolonlar, tam gövdeli pamuktan veya poli-pamuklu bir karışımdan yapılır.
8 - 8.5 oz. ağırlığındadır Sizi gün boyunca sıcak ve rahat tutar
2. Ne kadar aktifsin?
Ne kadar aktif olursanız olun, atletik bir yapıya sahip bir pantolon isteyebilirsiniz. 
Ripstop kumaşlı pantolon arayın. Bu özel örgü, giysilerdeki su geçirgenliğini önler. Daima hareket halindeki operatörler için iyi bir seçimdir. Çeşitli pantolon üreticileri elmas köşebent veya uzunlamasına köşebent tasarımı kullanmaktadır. Bu, eklenen kumaşın (genellikle eşkenar dörtgen şeklinde) kumaşdaki patlamaları önlemek ve esneklik ve rahatlık kazandırmak için kasığa dikildiği anlamına gelir. Buna ek olarak, özel dikişleri ve güçlendirilmiş alanları kullanan stiller arayın. Bu özelliklerin bulunması pantolonlarının beklenen ömrünü uzatması demektir.
3. Gizli Cep 
Taktik pantolonlarını agresif olarak büyük dış kargo cepleri ve şarjör tutuculara sahip olmasınımı istiyorsun ? Bu stillerden birine bile sahipseniz bu özellikleri açıkça belirterek pantolon satın alın. En yeni trend düşük profilli stilde. Taktik pantolonlarda gizli tasarım talebi arttıkça, taktik markalar gizli cephaneli pantolon ve zarif tasarımlar üretmeye başladı. Hedefiniz bunlarsa klasik veya jean kesilmiş stiller arayın.
4. Fiyatlar hakkında konuşalım
Fiyat, Taktik pantolon söz konusu olduğunda kesinlikle doğru bir kavramdır. Fiyat ne kadar yüksek olursa, pantolonunuzdan daha fazla özellik ve işlevsellik elde edersiniz. Daha yüksek fiyatlı stiller, ripstop kumaş dokumalar, daha dayanıklı fermuarlar ve suya dayanıklı malzemeler gibi özelliklere sahiptir. Kusursuz taktik pantolonu seçtiğinizde, daha fazla harcama yapmanın daha fazla şey kazanması anlamına geldiğini unutmayın
askermekani

Taktik Yaşam Bloğu

Taktik askeri malzemeler, silah tutkunları, askeri ve kolluk kuvvetleri için taktik yaşam haberleri, silah ve taktik ürün incelemeleri

Yorum Yaz:

0 Yorumlar: